5

Nyáron látnak hozzá a Horrorra akadva 5-höz

0scm

6 éve került a mozikba a Horrorra akadva negyedik felvonása, egy ideig csend honolt a franchise háza táján, majd bejelentették, hogy 2012 április 20-án bemutatják az ötödik részt. Erre azonban hiába vártak a rajongók, hiszen még a forgatás sem indult el, habár Stephen Leff, John Aboud és Michael Colton letett az asztalra egy forgatókönyvet. A trió eddig még egyetlen szkriptet sem írt, de bizonyára sokakat megnevetettek a stúdió falai között.

A történeten azonban még csiszolni kell, ezért David Zucker maga vette kezelésbe a poénokat, Malcolm Lee-vel közösen pofozzák ki a forgatókönyvet. Lee azt is bevállalta, hogy ledirigálja az ötödik részt, valamikor nyáron dördülhet el az első csapó, Amerikában 2013. január 11-én küldik a mozikba.

Lee többek között a Tégla tesót (Undercover Brother) készítette el, 2008-ban két filmmel is jelentkezett, a Soul Man-ben Samuel L. Jackson és Bernie Mac fakadt dalra, a Vad vakációban (Welcome Home, Roscoe Jenkins) Martin Lawrence próbált humorizálni.

5 komment

  1. az első 2 rész a tuti, mert azt a Wayans testvérek finanszírozták, írták, rendezték, játszották 🙂

    erről jut eszembe a Nyasgem című filmet ismeri valaki ?

  2. @doggfather: Nekem a 3. rész volt a kedvencem és az első kettőt is imádtam, de a 4. az első 5 percet leszámítva (Shaq büntetője priceless) szerintem sem volt valami nagy szám. Ettől függetlenül jöhet az az 5. rész 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *