2

Újabb Shame előzetes

A filmkészítők olykor kénytelenek eltávolítani néhány jelenetet, hogy “csak” R kategóriás legyen alkotásuk, NC-17-es kategória a legdurvább besorolásnak számít. Paul Verhoeven nem zavartatta magát a Showgirls esetében, de például Kevin Smith azért kivágott ezt-azt a Jay és Néma Bob visszavágból (Jay and Silent Bob Strike Back), hogy csak R-es legyen. Steve McQueen új rendezése, a Shame szintén NC-17-es lett.

Michael Fassbender alakítja a new york-i Brandont, akinek két dologból áll az élete: vagy maszturbál vagy szexel. A napi rutinba zavar be húga (Carey Mulligan), testvére ugyanis betoppan apartmanjába és nem úgy tűnik, hogy hamar le fog lépni, Brandon élete egy csapásra a feje tetejére áll.  Amerikában december 2-án kerül a mozikba, hazai bemutató még nincs, de ha itthon a tisztelt Korhatár Bizottságnál is kiüti a biztosítékot, akkor nem kizárt, hogy csak DVD-n adják ki.

2 komment

  1. És ez mitől NC-17? A szexjelenetek miatt? Mert akkor azoknak pornó szinten kell lenniük! Nem hiszem, hogy néhány kivillanó csöcs miatt megkapta volna ezt a besorolást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *