1

Intercom hírlevél

0intercom

Biebert hozza a Télapó!

Justin Bieber énekli a Karácsony Artúr (Arthur Christmas, hazai bemutató: november 24.) című humorral teli animációs vígjáték végefőcím dalát: egy karácsonyi klasszikust egy teljesen új hangzással, a Santa Claus is Comin’ to Townt. A dalhoz videóklipet is forgattak, amiben a képsorok a Télapó ajándékkészítő műhelyét mutatják, ahol Justin– mint egyszerű ajándékkészítő manó – ügyködik, és életre kelt pár játékot, akik azután felnőtt táncossá változhatnak.
– Ezt a dalt sokan ismerik, és biztosan örülni fognak mikor meghallják, hogy felcsendül a film végén. – nyilatkozta Bieber. – Minden néző a moziból távozva ezt dúdolja majd!
A filmet gyártó Sony Pictures vezetői már A karate kölyök készítésekor úgy megkedvelték Biebert, aki akkor is egy dallal járult hozzá a sikerhez, hogy elhatározták, amint lehet, újra hívják: az akkori együttműködés jó tapasztalatai egyenesen vezettek a következő feladathoz.
– Nekem még most is gyanús, hogy a Télapó létezik – jelentette ki Bieber. – Azt persze én sem értem, hogyan tud egyetlen éjszaka alatt olyan sok ajándékot szétosztani az egész világon…
IC Press

Pacino és Sandler

A Los Angeles-i Jack és Jill (Jack and Jill, hazai bemutató: december 29.) premier igazi jókedvű családi eseménnyé vált. A Regency Village Theatre moziban együtt nevetett az új Adam Sandler-komédia összes sztárja, és aki tudta, még a gyerekeit is elhozta: Sandler mellett ott volt Katie Holmes, David Spade… és a film nagy meglepetése: Al Pacino!
A színészlegenda különös szerepet kapott a vígjátékban: egy Al Pacino nevű Oscar-díjas színészt alakít, aki öregszik, magányos, és beleszeret a Sandler játszotta Jack ikerhúgába, akit történetesen szintén Sandler kelt életre.
– Al minden forgatási napot úgy kezdett, hogy elmondta, sokféle Pacino van, és ez csak az egyik változat – mesélte Adam Sandler újságíróknak a vörös szőnyegen. – Sokféle szerepet játszott már zseniálisan, de attól, hogy saját magát kell eljátszania, nagyon megrémült. Majdnem begolyózott. Még szerencse, hogy a filmben is őrültnek kell lennie egy kicsit…
Pacino a könnyed vígjátékot is ugyanolyan komolyan vette, mint bármilyen más színészi feladatát: amikor kellett, halálosan beleszeretett Jillbe, amikor pedig arra volt szükség, alaposan megverte Jacket. Adam Sandler azt mondta, most végre a saját bőrén tapasztalta, milyen az, amikor egy színészóriás átéli a szerepét…
IC Press

Énekelj Batmannek!

Semmi kétség nem fér hozzá, a jövő év egyik legnagyobb mozis szenzációja Batman visszatérése lesz: ezt garantálja az előző rész, A sötét lovag elképesztő sikere (több mint egymilliárd  dollár bevétel) valamint Christopher Nolan eddigi műveinek a listája: a divatoktól független, trendteremtő rendező két korábbi Batman-filmjén kívül A tökéletes trükk-kel és az Eredet-tel is kultuszt alapított.
A film alkotói most lehetővé teszik, hogy bárki részt vegyen az új film, A sötét lovag – Felemelkedés (The Dark Knight Rises, hazai bemutató: 2012. július) elkészítésében: aki akarja, annak a hangja ott lesz jövőre az év mozijában.
Hans Zimmer zeneszerző az interneten közzétett a film zenéjéből egy részletet, és ugyanott, a http://www.ujam.com/darkknightrises oldalon lehetővé teszi, hogy minden regisztráló nagykorú filmrajongó felénekelhesse a hideglelős kórusrészlet énekszólamát. A felvételre idén szilveszterkor, csendes-óceáni idő szerint reggel 8-kor (nálunk tehát december 31-én délután 4-kor) kerül sor. Az alkotók megnyugtatják a szégyenlősöket, hogy minden komoly próbálkozást tudnak használni: nem baj, ha valaki hamis, suttog, vagy kiabál – a végső változatba bekerülhet, függetlenül nemétől, korától, nemzetiségétől.
A sötét lovag – Felemelkedés kísérőzenéjének egyik részletében ezrek fognak együtt énekelni: és bármelyikünk a kórus tagja lehet.
IC Press

Abigail Breslin felnő a szilveszterhez

Sokáig Abigail Breslin volt Amerika leghelyesebb kislánya. A 15 éves színésznő 2002-ben, M. Night Shyamalan Jelek című filmjében állt először kamera elé, azóta majd 30 filmben játszott kislányokat – de most egy újfajta szerepkört kell megszoknia: a kamaszét.
Garry Marshall romantikus vígjátékában, a Szilveszter éjjel-ben (New Year’s Eve, hazai bemutató: december 8.) Hollywood szinte összes sztárja szerepet kapott, és a legújabb generáció sem maradhatott ki. Abigail Breslin lázadó kamaszt alakít. A film kedvéért életében először csókolózott kamera előtt, és igazi rockzenész lett… de az életben is. Barátnőjével, Cassidyvel megalapított a – kettőjük nevéből rövidített – Cabb nevű együttest, beszerzett egy gitárt, pont olyat, amilyen a Szilveszter éjjel-ben szintén játszó és éneklő Jon Bon Jovi-nak van, és rögzített is egy dalt, ami a tervek szerint felkerül a film zenéi közé.
– Olyan pop-rock féleséget játszunk, fantasztikus zenészeink vannak, pengetőt használok, sokat gyakorlok, és iszonyúan élvezem. A Szilveszter éjjel-es dalunkat egy forgatási szünetben élőben előadtuk Garry Marshall rendezőnek ajándékba. A stáb nagyon tapsolt. Persze nagyon várom már, hogy igazi koncertjeink is legyenek.
IC Press

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *