13

A guardista nyereményjáték

Október 27-étől a mozikban az Erőszakik alkotógárdájának új filmje, A GUARDISTA. A helyes beküldők (a fejléc alatt a kapcsolatnál megleled az e-mailt) között 3 db ERŐSZAKIK DVD-t sorsolunk ki. A játék november 8 éjfélig tart, a nyerteseket 9-én értesítem.

1:)  Melyik kategóriában jelölték Oscarra az ERŐSZAKIKat?

A. Legjobb eredeti forgatókönyv
B. Legjobb film
C: Legjobb effektek

 

2:) Ki nem játszik A GUARDISTÁban?

A. Colin Farrell
B. Don Cheadle
C. Brendan Gleeson

3:) Hol játszódk A GUARDISTA?

A. Bruges-ben
B. Norvégiában
C. Írországban

És végül, de nem utolsó sorban A Guardista szinopszisa: A nagysikerű Erőszakik

alkotógárdájának új filmje, A GUARDISTA vérbeli western-thriller-vígjátékba csomagolt szívbéli alkotás. A vadnyugat ez esetben Írország nyugati része, ahol egy elszigetelt határmenti kisvárosban a törvény embere, Gerry Boyle őrmester (Brendan Gleeson) bogaras férfi. Öntörvényű, személyisége megosztó, humorérzéke sajátságosan övön aluli. Előszeretettel szórakozik prostituáltakkal, időnként zug-alkoholt juttat haldokló édesanyjának és az égvilágon semmilyen érdeklődést nem mutat az orra előtt működő, Clive Cornell (Mark Strong) vezette nemzetközi kokaincsempész-hálózat iránt. Mikor az USÁból erősítésként megérkezik Wendell Everett (Don Cheadle) FBI-ügynök, Boyle eleinte vele is szemtelenül viselkedik, ám mikor idegesítően lelkes társa, Aidan eltűnik, majd kedvenc prostija megzsarolja, felébrednek benne a rendőri ösztönök. Végül, mikor a drogcsempészek maguk próbálják megvesztegetni, valahogy megborul Boyle borongós erkölcsi kódexe. Rájön, hogy saját kezébe kell vennie az ügyet, és csak egy emberben bízhat, Everettben…  A GUARDISTA egy erős vizuáliású, mitikus rezonanciájú film tele akcióval, költőiséggel és rengeteg fekete humorral.

13 komment

  1. Ezt most kihagyom, mert megvan már, de nagyon megéri megszerezni a DVD-t, piszkosul jók a kimaradt jelenetek is, meg a hogyan készült 🙂

  2. Az In Bruges az elmúlt 5 év egyik, ha nem a legjobb filmje.
    Egyik pillanatában könnyesre röhögöd magad, a másikban pedig óriási drámákat élsz át, s minden momentumának van jelentősége. A vége pedig a katarzis. Sosem felejtem el mikor először láttam. No meg a zenéje!
    Én játszom, az biztos! 😀

  3. A guardista is agyja nagyon, azt hittem nem lehet többet káromkodni, mint az Erőszakikban, de itt megoldották 😀

  4. Én csak emiatt a film miatt valóban elutaztam Bruges-be, amit egyébként Brugge-nak írnak és úgy ejtik, hogy brühhe. Fantasztikus élmény volt élőben is bejárni ezeket a helyszíneket, azóta is a TOP 3-ba van nálam!

  5. Lehet, hogy csak átmeneti hiba, de nem jön be a Kapcsolat. Szóval megköszönném, ha valaki beírná ide, hogy mégis hova kell elküldeni.

  6. Az Erőszakik magyarítás miatt valakit seggbe kéne szadizni. Nekem is nagyon tetszett az In bruges, és mindekinek ajálgattam, de amikor meghallották, hogy “Erőszakik” akkor már nem bíztak annyira az ízlésemben…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *