3

The Knights of Badassdom előzetes – Démon a szerepjátéktalálkozón

Boszorkányok, varázslók, lovagok, elfek, törpék, kalandorok… egy kitalált világot rendesen meg lehet velük tölteni. Itt a Földön, a valóságban is találkozhatunk velük, bár csak akkor, ha egyes szerepjátéktalálkozóra elmegyünk, rengetegen bújnak bele különféle kosztümökbe, hogy úgy nézzenek ki, mint pl egy kalandor.

A LARP (Live Action Role Playing) jó alkalom arra, hogy az efféle játékok kedvelői találkozzanak és megmérkőzzenek egymással. Az egyik csapat idézésbe kezd, ők lepődnek meg a legjobban, hogy valóban sikerült áthozni e világra egy vérszomjas démont. A főbb szerepekben Peter Dinklage, Ryan Kwanten, Steve Zahn és Summer Glau lesz látható, az előzetes alapján remek szórakozásra van kilátás.

3 komment

  1. Asszem legutóbb a Példátlan Példaképekben volt ilyesmi, azon is jót lehetett röhögni, bár ott kevesebbet szerepeltették ezt a témát. Viszont ebből nagyon jó paródia sülhet ki, furcsa is h nincs benne Simon Pegg és Nick Frost 😀

  2. @Shyllard: Kár hogy nincs benne Pegg és Frost. Ha benne lennének azt jelentené hogy ők írták. Ha ők írták volna, akkor biztos jó lenne a film.
    Így azért nem olyan biztos. De azért Summer Glau kisasszony miatt nézős film:)

  3. Nekem meg pont az a remenyem, hogy ez lesz az a film, ami a Paul nem volt – ami egy dogunalmas mainstream muanyag lett. Es miert kene mindenben Peggnek es Frostnak lenni – mellesleg Frost csak a Pault irta, es az olyan is volt – nem ok talaltak fel a geekeket. Eddig minden a trailerben szereplo szineszt imadok, TV-s mindegyik de nagyon jok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *