8

A Marvel visszaszerezte a Penge megfilmesítési jogait

Mióta a Marvel úgy döntött, hogy saját maga szeretne filmre vinni képregényhősei kalandjait erősen az van, hogy megpróbálja visszaszerezni az eladott jogokat. Egyes esetekben sikerült (Megtorló), más esetekben nem (X-Men, Pókember).

Joe Quesada, a Marvel egyik fejese örömmel tudatta, hogy a Penge jogai ismét náluk pihennek és eszük ágában sincs újra eladni. Máris azon gondolkodnak, hogy mozifilmet, esetleg tévés produkciót készítsenek belőle, ám elmondása szerint nem sietnek vele.

Pengét, a híres vámpírölőt Wesley Snipes formálta meg három filmben is, a színész szerette volna, ha lesz még egy felvonás, azonban ez nem valósult meg. Ráadásul Snipes jelenleg a rács mögött tartózkodik, ahova adóügyei miatt került. A harmadik Pengétől azt remélték, hogy a bemutatott Nightstalkers csapat kaphat egy külön spin-offot, de a trilógia leggyengébb bevételt elért darabja lett a produkció, így elvetették az ötletet.

8 komment

  1. snipes nagyon jó penge volt. de ha nem is lenne rács mögött most, akkor sem lenne már hiteles. mert amiket a penge után csinált azokat inkább jobb elfelejteni

  2. A trilógiából csak az első rész volt igazi.

    A második egy másik film nyúlása a 3ik meg nagyon gyenge volt, a nightstalkers-ek okések, de Drakula vmi fertelmesen gyenge volt.

    A sorozat viszont tetszett.

  3. Penge 2 azon kevés folytatások egyike, ahol a második rész jobb mint az első. A harmadikkal meg sikerült kivégezni az egészet úgy ahogy van, Ryan Reynolds meg Dominic Purcell akkora hulladék volt hogy olyat ritkán látni. Reboot kellene, de hogy ki lenne az új Penge? Fogalmam nincs.

  4. a Pókember és X-men jogokat meg hülyék lesznek visszaadni.
    amikor az 2000 óta csak tejel és tejel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *