34

Jöhet a következő Transformers trilógia?

0trSzépen tejel a Transformers harmadik része, már csak e miatt sem gondolhatta senki, hogy a fejesek csak úgy lemondanak a folytatásról. Michael Bay elsétált a franchise környékéről és Shia LaBeouf sem akar visszatérni. Zavar ez valakit? Nélkülük is lehet további görgetni az Autobotok és az Álcák csatározását. Nem kellett sok idő hozzá, hogy Don Murphy producer megpendítse, hogy további részek várhatóak.

“Mire számíthattok? Nem gondolkodunk rebootban és nem hagyjuk csak úgy magukra a Transformereket. Nem nőnek fel és nem kérnek egyre több pénzt, mint Tobey Maguire. Most még fogalmam sincs, hogy mi fog történni a robotokkal, de egészen biztos vagyok benne, hogy egy újabb trilógiához látunk hozzá. És abban is biztos vagyok, hogy néhányan nem fogják kedvelni a folytatást, mert ezúttal sem lesz benne minden robot.”

Szerintetek ki alá kellene betolni a rendezői széket?

34 komment

 1. Én anno féltem Michael Bay-től, hogy esetleg elrontja. És már az első rész után beláttam, hogy tévedtem, szerintem jól megoldotta! 🙂 Nekem mind a 3 rész tetszett.
  Szerintem aki rendezte az I Am Number Four-t, na őt kellene. D. J. Caruso. Már csak azért is, mert Michael Bay producerkedése alatt csinálta a filmet. Nekem tetszik ez a fajta Transformers, és ha Caruso meg tudja őrizni a sémát, akkor felőlem Ő csinálhatja. 🙂

 2. Én megnézném, h Roland Emmerich mit hoz ki az egészből, de Steven Spielberg, J.J. Abrams, vagy Jim Cameron is tudna alkotni vmi jót ebben a témában.

 3. Zack Snyder, Len Wiseman, Francis Lawrence, Peter Berg négyesből fog kikerülni a nyertes, ez tuutiiii biztoooos :-)!!

 4. Teljesen mindegy ki lesz a rendező,szerintem ebből a témából nem lehet többet kihozni,akármit is próbálnak.

 5. Nana, életem teszem rá hogy Quentin Tarantino, valami nagyon új beteg dolgot tudna ki hozni belőle, és az emberek csak úgy özönlenének a mozikba 😀

 6. Tim Burton és Jhonny Depp, az ember, aki robotnak képzeli magát, és átalakulós ruhája is van :).

 7. Steven Spielberg tuti nem, ő a Robocalypse-t nézte ki magának, ami szintén robotos. Roland Emmerich a Singularity sci-fivel lesz elfoglalva, Abrams még szóba jöhet. Cameron az Avatar folytatásaival bíbelődik.

  Nem lenne meglepő, ha inkább egy drámákon edződött rendezőt kérnének fel. Darren Aronofsky pl, de ő meg nem akar távol lenni családjától.

 8. Mindenképpen olyan rendezőt látnék szívesen akinek van érzéke az akciókhoz és azért képes egy egy érdekes sztorit összehozni.Paul Greengrass, Martin Campbell, Matthew Vaughn, hármasból választanék. Ez lenne a sorrend is. Viszont egy bátor húzásnak tartanám ha rábíznák az egészet Robert Zemeckis-re. Mostanában nem volt élőszereplős filmje de tagadhatatlanul az egyik legnagyobb mesélő. Szerintem valami nagyon jó is kisülhetne ha Zemeckis nyúlna a Transformershez.

 9. NOOOOOOOOOOO. Reméltem a 3.résszel örökre elfelejthetem ezeket a bugyuta gyermeteg karaktereket. Nagyon remélem hogy a rendezői székbe senki nem lesz.

 10. Azért vannak beteg ötleteitek. Tarantino? Headshot. Tim Burton?! WÁÁ! Double headshot. Jó hogy nem Uwe Boll már mindjárt… Roland Emmerich sem jó. Emberek! Ide olyan játékos kell, aki keni-vágja az akciófilmeket, jól ért a CGI használatához, képes normális történetet kerekíteni!

  Spielberget elvből nem támogatom, Cameront szintén. Eddig talán J.J. Abrams, aki TALÁN, mondom TALÁN megfelelő volna.

  Persze, elképzelni jó volna, hogy ki mit hozna ki az anyagból.

 11. @pvissza: Erről jut eszembe, Antal Nimród nevét komolyan megfontolhatnák, a Predators-szal már bebizonyította, hogy képes akciófilmet rendezni és mostanában nincs is nagyon elfoglalva. Tarr Bélához meg annyit fűznék hozzá, hogy sztem ő nem is triológiát csinálna, hanem egy 12 órás Transformers-művet Optimus magányos útjáról az egész világegyetemen át 😀

 12. Paul Verhoeven lenne a legjobb választás, de ő úgyse vállalja el.
  Szóval legyen Tarr Béla, egy ló úgyis hiányzik a filmből. 🙂

 13. de kurva meleg van basszameg
  elegem van mindenből

  @Tesveer: akkor már Tarkovszkij, a ló-motívumot Tarr is tőle nyúlta. Igaz ő meg már meghalt. Kurva életbe, semmi se stimmel már, gecire utálom a nyarat.

 14. Mindegy ki rendezi, csak ezt a rosie huntington akárkit rakja ki, de gyorsan…
  mondjuk én szívesen venném, ha egy icipici fokkal komolyabbra vennék a hangvételt.

 15. @Weöres Dániel: Nem tudom, csak érzésre. Az utóbbi időben nem sokat rendezett, és 73 évesen talán már nem is akar ilyesmibe kezdeni.
  Meg amúgy is, inkább csináljon egy rendes Starship Troopers IV-et. 🙂

 16. Wachowski oké lenne.

  …mondjuk engem jobban érdekelne a rendező helyett, hogy hol és mikor játszódna a sztori? Esetleg egy kis előzmény a Cybertronon (így írják ezt helyesen?) vagy jönnek a dinobotok?

 17. Kevin Smith. Ha már poénosra vették a figurát legalább legyenek benne tényleg jó poénok 🙂

 18. Aronofsky! A Machine Mannel úgyis bele jön.:D
  Vagy ha látványt akarunk, akkor természetesen Zack Snyder mesterért kell imádkoznunk.

 19. @koimbra:
  “Darren Aronofsky pl, de ő meg nem akar távol lenni családjától. “

  melyik családjától? Rachel Weisztől elvált, vagy a gyerekére gondoltál?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *