48

Dark Knight Rises teaser poszter

48 komment

 1. Nah ezek szerint a promotálásánál is hajazni fog a TDK-ra, ami nem rossz, egyáltalán nem… Jó kis poszter, bár én már várom az első igazi trailert, mint a TDK-nál a 2.-at, aminél rendesen felkeltették sztem mindenki érdeklődését.

 2. Jó poszter. Sokkal hangulatosabb mint amik mostanában vannak, “a berakjuk az összes főbb karaktert ahogy néznek jobbra balra” stílustól kicsit kreatívabb:)
  Amúgy tegnap felmentem a hivatalos oldalra, képileg nem töltött be semmit, csak egy 5 másodperces hanganyagot, ahogy valami tömeg üvölt ritmusosan.

 3. Az utolsó Potter előtt fog menni elvileg itthon is a Sötét lovag felemelkedése teaser előzetes másfél percben. Emellett a Sherlock Holmes 2 előzetese is fog menni.

 4. @doggfather: Az, hogy nagyon piros éppen azt jelenti, hogy valószínűleg fake. A filmmel kapcsolatos képeken eddig fekete vagy szürke dominált, gondolom a teaser is ezt fogja követni, mint ahogy a Sötét lovag promó anyagaiban a sötétkék vagy a Kezdődiknél a narancs dominált.

 5. @dzsoni szánsájn: Remélem is, idegesítő lenne ilyen semmitmondó felcsigázó trailert kapni megint :S Inkább ne is adjanak ki ilyet, ha képtelenek egy olyan teaser-t összedobni, amiben minimum egy képkockát láthatnánk a filmből

 6. Amúgy Liam Neeson szerepléséről van valamilyen új fejlemény, mert imdb-n fel van tüntetve (pletyka szinten), viszont egy színész elvileg benne lesz Young Ra’s Al Ghul-ként. Akkor már csak kéne benne az öregnek is lennie (hacsak nem az lesz, h megmártózott a Lazarus-veremben és akkor a fiatalosabb alakja lesz csak látható)

 7. @Shyllard: Szerintem nem fog. Épp a realitásáról híres ez az új Batman. Na most azt a zuhanást, meg robbanást kizárt, hogy túlélte. De Ra’s Al Ghul lánya benne lesz, nem? Bár azt is mondta a Batman: Begins-ben, hogy volt családja, de elvesztette őket, meghaltak. Akkor nem értem. Na mindegy, majd meglátom moziban, biztos kitalálnak valamit. 🙂

 8. @countrypecos: A Begins-ben az őt helyettesítő Watanebe karaktere is túlélte a robbanást, mikor Bruce felrobbantotta az egész bázisukat, sztem az igazi Ra’s is lazán kikecmereghetett a vonatból, nem az a fajta ellenfél, aki könnyen adja magát. Talán majd az eheti teaser-ben elsütnek róla vmit, mert iszoynat izgat, mit csinálnak vele. (bár a legvalószínűbb sajna, h csak flashbackben fog szerepelni a lánya miatt)

 9. A batmannews szerint másfél perces lesz a teaser-trailer (pontyosan 1:26). Bizonyára nem csak egy logóval és egy sor “assetudomhovategyem” idézettel fog operálni.

  Szóval: PREPARE FOR THE RISE!! 😀

  Továbbá a poszter nagyon tetszik. Annál is tovább pedig ami a nagy Ra’s Al Ghul vitát illeti, szerintem egyszerűen flashback-elni fognak, újabb apróságokat felfedve az Árnyak Ligájáról. Mert hogy eddig majdnem 5 órányi hús-vér realizmust csak lerombolni lehetne természetfeletti nyavalyákkal, azt tartom.

 10. @Shyllard: Az már nem Watanabe. Hasonlít rá, de nem Ő az. 🙂 (Őt amúgy is elég alaposan agyon nyomta az a lehulló gerenda, plusz fel is robbant az épülettel együtt. Peches volt aznap. :D)

 11. @Dante McFarlane: Úgy tűnik Nolan-nek az Inception-nál nagyon bejött ez az épületes alakformálgatósdi 😀 Nem is gond, amíg nem ismétli önmagát, de aztán tényleg mutassanak meg valami érdekeset a trailerben…

 12. @countrypecos: Nekem úgy rémlik, h a kiképzőhelyen is ott volt Watanebe karaktere és akkor nem nagyon volt alkalma megmenekülni. Azért is furcsálta később Wayne, mikor újra fel bukkant az estén (ahol aztán agyonnyomta a gerenda) Bár lehet h volt vmi említés rá, h az nem ő volt, már rég láttam.

 13. @Shyllard: Hát Wayne akkor még azt hitte, hogy az igazi halt meg, ott a házban. És nem is ismerte fel a palit a születésnapi estén, mikor a nénike bemutatta, csak aztán jött pillanatokkal később a felismerés, amikor is megjelent Liam Neeson, hogy valójában elterelésnek használja az ilyen “csávókat”. Ez tuti, ebben biztos vagyok. 🙂 De tudod mit? Megnézem holnap, de csak ezért. 😀

 14. Nagyon jó ez a poszter!
  Te Faye, látom átvetted a hatalmat.
  Mit csináltál Koimbrával?
  Elküldted nyaralni, vagy levágtad a fejét és beraktad egy fagyasztóládába?

 15. @doggfather: Ezt is leszedték 😀 Most fejeztem be éppen a Begins-t és megint jól felspannoltam magam, pedig még csak a trailert várom 😀 Ajj mi lesz velem az elkövetkező egy évben 😛

 16. @doggfather: Hát majd a jó minőségű trailernél csak megtudjuk 🙂 Először azt hittem teljesen kamu az egész trailer és ez a koma nem más, mint Harvey Dent a a Batman 2-ből :S

 17. @doggfather: Lehet, hogy ő az, bár neki elég jellegzetes a hangja és az itt hallható egyáltalán nem hasonlít az övére, mindkét részt az ő monológjával zárták eddig, bár nem kizárt, viszont akkor megint jól kisminkelték, mert a bausz-szerű valamin kívül nem sok minden emlékeztet rá 😀

 18. @Shyllard: írtam, hogy csak kicsit. 😉

  1. Ha ő az, akkor betegsége/halála kapcsán hozzák be Joseph Gordon-Levitt-et, mint új Batman segítőt.

  2. Ha Hardy az, akkor ezek után lesz belőle Bane, mert haldoklik és titkos, tiltott orvosi segítséget kap.

  Ezeket tudom elképzelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *