25

Az első hivatalos kép a Prometheusból

Megjött az első hivatalos kép a Prometheus-ból, ami elvileg az Alien előzménye lenne. Mindenesetre nagy várakozás övezi a produkciót, Ridley Scott vállán nagy teher nyugszik, azt reméli mindenki, hogy az AvP két része után végre korrekt produkció születik a savas vérű űrszörnyről. A fedélzeten tartózkodik Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Guy Pearce. 

25 komment

 1. A kép alapján a látványvilága marad az Aliens-filmekhez hasonló, szval tényleg reméljük h csak jó fog kisülni ebből.

 2. Eredetileg tényleg Alien előzményfilmnek indult, de idővel változott a koncepció, és a legutóbbi hírek szerint csak lazán fog kapcsolódni az Alien filmekhez.

  Szóval ne Alien filmet várjatok, hanem inkább olyat, amiben utalnak ugyan az Alienekre, de nem ők a központi szereplők.

 3. sehol egy biomechanoid.. 🙁

  Se arctámadó, se egy harcos… Pláne ahogy spontan is írja… 🙁

 4. Ako a Vezerunk aka OV biztos jaccik benne.
  Szijjarto takarodj!

 5. @innovation: igy próbálnak még több bőrt lehuzni a korábban népszerü filmekről..és hol van sigourney??valami időutazás félét bele rakhatnának.

 6. Félek, hogy az utolsó 10 percben lesz két-három alien, ami utalni fog az Alien filmekre, esetleg logikailag összekapcsolja az eddigi Ailen filmeket a Prometheus-szal.
  Vagy még apróbb utalás, mint pl a Predator filmekben volt a falra szerelt alien koponyák.

 7. Hagyni kellett volna békében nyugodni az Alien univerzumot. Az AvP filmek, játékok és a rengeteg könyv pont elég koporsó szeget jelent…

 8. meg se néztem az AvP-t. mindenki lehúzta, hogy milyen szánalmas volt. és még fokozták is.
  biztos formában lesz Ridley Scott?
  mert George Lucasnak abba kellett volna hagynia a Jedi után..

 9. @Jerky_Maistro: Scott korrekt produkciókat hozott az elmúlt években is. Az AVP stábja eleve B-listás emberekből építkezett mellékszereplőktől a producerekig…

 10. Szerintem túlzás ez a hirtelen korai fanyalgás, főleg csak egy árva szó, a “prequel” hallatán. Ezzel a filmmel pont igyekeznek újabb szintre emelni a szó fogalmát, miszerint egy kifejezetten előzményfilm hadd legyen egy önálló science-fiction, ami átgondoltan integrálódik egy közkedvelt klasszikus, jól ismert és annyira imádott világába. Egy próbát szerintem megér. Ugyan elrontani is ugyanakkora eséllyel lehet, de egy ilyen fajta kínos kálváriát egészen új filmek is szinte ugyanakkora eséllyel el tudnak szenvedni. A szereplőgárda príma, a rendező zseni, a forgatókönyvíró fantáziájában is van kakaó, a látvány adott. Ha hangulatban és esszenciájában is megidéznek valamit, akkor legyen június 8. MOSTAZONNAL!!! 😀

 11. nem vagyok ALIEN fanatikus, a második rész volt az első amit láttam a kvadrológiából vagy miből…:-)) de az meg merőben eltért az első epizód fojtogató atmoszférájú alapkoncepciójától, és nem is Scott mester rendezte. Az elsőt évekkel később láttam és annyira nem kerültem a hatása alá, Scott azóta rendezett sokkal mozgalmasabb filmeket is, én valahogy azt várom hogy ne az első rész alapkoncepcióját kövesse illetve ismételje meg önmagát, ismételje inkább a Cameron-féle inváziós vonalat.:-))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *