7

Az Amerika Kapitány zenéje

Július 4., a Függetlenség Napja. Tavaly nem került a filmszínházakba olyan produkció, amely ezzel az amerikai ünneppel lett volna kapcsolatban, sőt idén sem (talán utoljára Roland Emmerich tisztelgett ezen nap előtt?) Elképzelhető, hogy ezért is került ki a netre Alan Silvestri munkája, amely majd az Amerika Kapitány mozifilmben fog felcsendülni.

7 komment

  1. Azt tippelem ez fog menni a végén a stáblista alatt. Meg ebben eléggé felcsendülhetnek a filmben lejátszott alapmotívumok.

  2. Ejj de várom már. Két film van amitől sokat várok a nyáron. Az egyik Potter következő kalandja ami jövő héten már megjön. A másik pedig a Kapitány kalandja. A baj az hogy a Kapitány kalandjából szerintem csak szar folytatás jöhet ki. Mert nagyon jól néz ki ahogy a második világháborúban kék uniformisban pajzzsal és pisztollyal osztja az igazságot. A jelenben ez már iszonyat bénán fog kinézni és nem fog működni. És ugye a film végén a kapitány hibernálódik… De a lényeg h egy jó filmet látni fogunk a Kapitány kalandjairól. (Remélem)

  3. Az ilyen zenék általában halljuk a filmekbe, persze össze vágják rendesen és van h észre se vesszük, de hallható lesz szerintem a film alatt is. A Soundtarck CD-n persze az eredeti, vágatlan zene lesz hallható. Ezt általában így oldják meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *