6

2014-ben jön az Angry Birds film

0ab

2009-ben lehetett először játszani az okostelefonokon az Angry Birds játékkal, ami elég nagy népszerűségre tett szert. A dolog lényege, hogy csúzliba behelyezett madarakkal kellett zöld disznókra lövöldözni. Ebből mozifilm? Naná, 2010 áprilisában be is jelentették, hogy ebből bizony film lesz. David Maisel, a Marvel egykori elnöke lát benne fantáziát, ugyanis producerként fogja egyengetni a produkció útját és 2014-re szeretnék mozikban tudni az alkotást.

“Sokat beszéltünk már az Angry Birds-ről, de most már biztos, hogy megvalósul a film. A folyamat beindult.” – mondta Maisel, majd folytatta – “Az emberek minden egyes játékban  kölcsönhatásba keverednek ezekkel a pár hüvelyki madárkákkal  és ezáltal érzelmi kötődés alakul ki. Ez nem valami amerikai dolog, sőt még csak nem is finn. Ez az egész világra kiterjedt, olyasmi, amit eddig soha nem láttam.”

A játék kitalálóját, a Roviot tavaly vette meg a Kombo finn animációs stúdió. A Kombo égisze alatt máris azon munkálkodnak, hogy néhány perces animációs filmeket hozzanak össze, minden egyes karakter külön alkotásban mutatkozhat be, ezzel alapoznák meg a mozis verziót.

6 komment

  1. @doggfather: Vicces játék és néha kell egy kis időt agyalni rajta, hogy megold az adott pályát, de ez akkor sem való moziba… Max animációs filmként el tudnám viselni, de amúgy kb élőszereplősben sztem egy Maci Laci, vagy Hupikék Törpikék szintű alkotást fognak kihozni az egészből…

  2. Személy szerint imádom a játékot a maga kis egyszerűségével, s tényleg kialakul az kötődés, viszont nehezen tudom elképzelni a vásznon. Nyilvánvalóan nem tudják a játék által nyújtott élményt visszaadni, s más megközelítésben lesz a madarak és a malacok harca vázolva, ami már nem ugyanaz, viszont lehet jó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *