1

Goyer lesz a producere a 100 Bullets képregényből készülő sorozatnak

Brian Azzarello és Eduardo Risso Eisner-díjas 100 részes 100 Bullets címre hallgató képregénysorozatából David S. Goyer szeretne sorozatot készíteni. Az 1999 és 2009 között futó képregény esetében már felvetődött az is, hogy mozifilm készüljön, ám ez eddig nem következett be. Goyer többek között a Hipervándor (Jumper), a Batman: Kezdődik (Batman Begins) és a Penge 2 (Blade 2) forgatókönyvéért felelős. Állt már a kamera mögött is, saját maga dirigálta a Penge harmadik részét (Blade Trinity) és A túlvilág szülötte (The Unborn) filmeket. Sorozatok terén nem túl szerencsés, a Flashforward – A jövő emlékei csak egy évadot élt meg, akárcsak a Penge, de A küszöbből (Theshold) is csak 13 epizód készült el.

A 100 Bullets képregényben Graves ügynök olyan embereket keres meg, akik mások miatt jutottak mélypontra, kisemmizték őket vagy családjuk már a temetőben pihen. Az ügynök betoppanása után bemutatja a bizonyítékot, hogy ki a felelős a szörnyű tettért, majd átnyújt egy pisztolyt és hozzá 100 töltényt. Ha a lőszerek közül valamelyik tett helyszínen rátalálnak, akkor azonnal meg is szüntetik a nyomozás, tehát az adott személynek nincs oka félelemre, hogy esetleg sittre kerül.

Egy komment

  1. nem ismerem a képregényt (shame on me), de ennyi alapján a film is, meg a képregény is érdekel, meg fogom nézni mindkettőt.
    Mármint a filmet, a képregényt elolvasni fogom. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *