4

Walker lesz a főszereplő Durst következő rendezésében

Paul Walker leszerződött a Pawn Shop Chronicles-be, amelyet Fred Durst, a Limp Bizkit frontembere fog rendezni. A forgatókönyv Adam Minarovich tollából származik, aki korábban egy zálogházban dolgozott, talán ott fogant meg benne a thriller ötlete. Úgy írták körül a projektet, mint egy pörgős, akció orientált alkotás, amelynek lesznek vicces pillanatai is. A sztori egy eltűnt jegygyűrűre fókuszál.

Dursttől talán a többség egy akciót vagy thrillert várt volna első rendezésének, de egy drámával, a Charlie Banks: Az élet iskolájával (The Education of Charlie Banks) jelentkezett, majd a The Longshots vígjátékkal jelentkezett. Színészként is láthattuk őt a Dr. House két epizódjában, de játszott a Jelenések (Revelations) minisorozatban és a Lélekszám 436 (Population 436) horrorban.

4 komment

  1. @doggfather: nemtom én doktor genya házat nem nézek. zenélés azt tud azért ha akar bár a results mary wary album az egy eléggé dep. korszakban történt és utánna voltak is személy összetűzések amik azóta ugy tudom rendeződtek. a filemket láttam és a 436-ban se volt vmi nagy szám. meg rendezett ő már klippet is pl puddle of muddnak de azok is csak másoktól lopott dolgok voltak. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *