7

Sheen elbukhatja A nagy csapat főszerepét

Charlie Sheen kilengései és beszólásai nem tetszettek a CBS-nek , ezért úgy döntöttek, hogy nem forgatják le a Két pasi meg egy kicsi  új évadának még hátra lévő részeit. A színész néhány napja még nagy örömmel újságolta, hogy jön A nagy csapat következő részben, amiben ő lesz a főszereplő. Ám Hollywoodban nem sokan járnak behunyt szemmel és betapasztott füllel, a Morgan Creek vezérigazgatója, James Robinson is tudja, hogy mi zajlik éppen Sheen körül. Robinson meg is mondta, ha a színész nem nyugszik le, akkor eltekintenek attól, hogy leszerződtessék. “Nem fogom megkockáztatni, hogy beletegyük Charlie-t a filmbe, ha továbbra is folytatja a mocskolódást. Az új Nagy csapat filmben Charlie karakterének rengeteg jelenete lenne, de így nem is tudom, hogy mi lesz, főleg azok után, amit Lindsay Lohan művelt az Anya, lánya, unokája munkálatain” – mondta Robinson, aki elárulta, hogy Lohan olykor egész napokat is hiányzott a forgatáson és ez bizony komolyan hátráltatta a produkciót. Ilyenkor súlyos dollárszázezreket vagy milliókat bukhatnak a stúdiók, mert a forgatás áll, a többi dolgozót viszont fizetni kell úgy is, ha nem történik éppen semmi. “Nem akarom, hogy ez a helyzet megismétlődjön. Ha Charlie nem jön egyenesbe sajnálatos módon nem tudjuk beletenni a filmbe.

7 komment

  1. Gyorsan helyre lehetne tenni az ilyen kilengéseket. A szerződésben egyértelműen kikötni, hogy mennyit hiányozhat, és mennyit nem a forgatásról. Ha megszegi, akkor leperelni róluk a boxert/tangát, és kész. Szerintem.

  2. @doggfather: Ráadásul ő már egyszer “taccsra” tette a mozis karrierjét. Ezután kezdett el tévézni, ahol egy olyan második esélyt kapott, ami nem minden színésznek adatik meg. Úgy látszik, ő viszont nem nagyon tud élni vele. Ez sajnálatos, és szomorú is egyben, mert amúgy nem egy rossz színészről beszélünk.

  3. Szerintem kissé Robert Downey Jr effektus…ő is a tévében folytatta karrierjét, sikeres volt, de a drogok lehúzták. Most Sheennek meg kell mutatnia, hogy talpra tud állni. Apja, Martin és testvére Emilio Estevez biztos segít. Talán még egy Nagy durranás 3 is összejöhet:)

  4. Szerintem nem is akar talpra állni , jó ez így neki van egy csomó pénze,nője meg drogja . Évek óta ezt az életmódot folytatja , egy igazi botrányos filmsztár.
    El vannak szálva maguktól . Ott van még David Hasselhoff,Mel Gibson meg még az előbb említett Robert Downey Jr . Világsztárok rengeteg pénzel amit nem tudnak mire elbaszni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *