2

Rengeteg a jelölt a Bourne Legacy főszerepére

Mint már ismeretes Matt Damon nélkül folytatódik a Jason Bourne franchise. A rendezői teendőket Tony Gilroy vállalta magára, aki azt mondta, hogy a film nem reboot lesz és nem is az előzményeket fogja elmesélni. Egy teljesen új hőst fognak bemutatni, akár különálló alkotásként is lehetne tekinteni rá. Ezzel megcáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint a stúdió az előzményeket akarná elmesélni. Gyakorlatilag úgy tekinthetünk a projektre, ami úgy akar sikeres lenni, hogy az eddig művek sikerhullámát próbálja meglovagolni, de vajmi kevés köze lesz Bourne-höz.

Egyelőre még nem szerződtettek le senkit a főszerepre, de a stúdiónak rengeteg név szerepel a listáján. Először csak Jake Gyllanhaal, Tobey Maguire, Garrett Hedlund, Taylor Kitsch és Kellan Lutz nevét lehetett hallani a film körül, ezt később még a következőkkel egészítettek ki: Joel Edgerton, Michael Pitt, Josh Hartnett, Paul Dano, Oscar Isaac, Michael Fassbender, Luke Evans, Alex Pettyfer és Benjamin Walker. Van kiből válogatni.

2 komment

  1. Ha Tobey Maguire-t teszik meg főszereplőnek, akkor már szinte biztos, hogy ennek annyi. 😛 Egyébként maga az ötlet is elég nagy marhaság. Á, le vele!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *