0

Witherspoon ismét dalra fakad

Reese Witherspoon A nyughatatlanban (Walk the Line) bebizonyította, hogy csodás énekhanggal rendelkezik. Szintén dalra fakadna a The Pioneer Womenben, ahol egy country énekesnőt játszana, aki beleszeret egy rodeóbajnokba (Tom Cruise alakítaná). A színésznő tele van filmtervvel, ki se lát a forgatókönyvek mögül, hogy ehhez mikor láthatnak hozzá, azt most még nem ismeretes. Mindenesetre Whiterspoon újabb projektre csapott le, a Peggy Lee jazzzenész élete alapján készülő film főszereplőjét testesítené meg és a producerként a munkálatokon is rajta tartaná a szemét. Az Oscar-díjas színésznő először Lee unokahúgával tárgyalt,  miután sikerült megegyezniük a fedélzetre hozta Marc Platt producert, akivel már dolgozott együtt a Doktor Szöszin (Legally Blonde).

A forgatókönyvet Nora Ephron fogja leszállítani, aztán ha mindenki meglesz ezzel elégedve, a stúdió és Witherspoon áldását adja rá, akkor a rendezői teendőket is  elláthatja. A tervek szerint Lee magán-és szakmai életét is bemutatnák

Lee vokalistaként kezdte a rádióban, később Benny Goodman bandájában énekelt, később zenéket szerzett filmekhez és nem csak jazz, hanem más műfajokban is adott ki lemezeket. 1942-ben a Something Else Is Taking Place szerzeményével hatalmas sikert aratott. Pályafutása során 12 alkalommal jelölték Grammy-re.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *