4

Titáni képek az Empire magazinból

Az Empire magazinban megjelent néhány Titánok harcához kapcsolódó kép, valaki volt olyan jó, hogy beszkennelje és feltegye a netre. Az első képeken Medúzát láthatjátok, akit Natalia Vodianova modellről mintáztak (legalábbis deréktől felfele), aztán jön a hatalmas Kraken és Charon, a révész. Az eredeti filmben Pegazus fehér volt, itt pedig már szénfekete lesz. Calibos egy csúnya, szőrös lény volt az original változatban, itt sem éppen egy szépség, de a szőrt lehagyták róla.

A Titánok harcában Perszeusz elindult az alvilágba, hogy legyőzze Hádészt, mielőtt az elszabadítja seregeit a Földön, ezen kívül pedig szerelmét, Andromédát is szeretné kiszabadítani. Perszeusznak útja során több bestiát és démont kell legyőznie, hogy elérje a célját. Az eredeti változatban nem volt alvilág, se Hádész, csak “szimplán” a szépséges nő megmentése volt a kitűzött feladat.

Plusz még egy tévéreklám a végére

4 komment

  1. @élien: Pegazus az csak egynek a neve, nemtom, hogy hogyan hívják a faját. A színbeli változás szerintem nem jelent semmit, végülis egy kitalált, személyhez nem köthető lény apró átformálása nem sért senkit sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *