2

L’immortel előzetes

Jean Reno és Luc Besson már többször dolgozott együtt. Besson egyik remekműve a Leon, a profi volt, amiben Reno játszotta a főszerepet. Aztán elkészült a nagyszerű Bíbor folyók felemás folytatása, amelynek forgatókönyvét Besson írta és a produceri teendőket is ellátta, Reno szintén főszereplő volt, majd jött a Wasabi, ahol megint hasonló volt a felállás.

A L’immortel (angol címe 22 Bullets) esetében Besson csak producerként állt a háttérben, Reno pedig  marseille-i maffia egyik tagját, Charly Matteit játssza, aki egy brutális és sikeres karriert tudhat magáénak. Mattei azonban otthagyja ezt a világot, feleségévél és két gyerekével békésen éldegélnek, ám egy nap 22 golyóval a testében találnak rá. Mattei túléli és Tony Zacchia után ered, ugyanis csak ő lehetett az a merész, aki ki akarhatta nyírni.

2 komment

  1. Besson sajnos aprópénzre váltotta (ill. itt pont fordítva) tehetségét. Mostanában olyan filmeket reklámoznak a neve alatt (ő a producer, az ő ötlete alapján készült, neki is tetszett), melyeket jóindulattal sem lehet mozinak nevezni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *