1

Murphy állatokkal beszélhet megint

Eddie Murphy neve már rég nem jelent egyet a minőséggel, egyre-másra készíti a humortalan vígjátékait, a nézők sem tolonganak úgy a filmjeinél, mint régen, a stúdiók mégis szó nélkül hozzávágnak 20 millió dollárt.

A Paramount stúdió berkein belül fog elkészülni a The Misadventures of Fluffy, amelynek producere Murphy lesz és valószínűleg a főszerepet is eljátssza majd. A történetben a főhős átvág New Yorkon, állatokkal fog beszélni és Szerepcsere egyes elemei is visszaköszönnek majd a műben. A Szerepcsere Murphy egyik nagy sikere volt, a Dr. Dolittle-ben pedig állatokkal kommunikált, ami dettó jól termelt a kasszáknál.

Az utóbbi 10 évben Murphy humoros filmjei közül csak a Fergeteges forgatáson tudtam felhőtlenül szórakozni, a Bölcsek kövére még elment.  A közönség sem juttatja a box office lista élére a színészt, a legutóbbi két produkció (Az üresfejű, Seholország), amiben szerepelt csúfosan megbukott. A Beverly Hills-i zsaru negyedik részét már tervezgetik egy ideje, ezen kívül a közeljövőben láthatjuk majd a Fantasy Islandban, az A Thousand Words-ben és a Shrek folytatásában hallhatják azok, akik angolul nézik az animációs filmet.

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *