0

Hírek röviden

-Stephen Frears rendező és D.V. DeVincentis forgatókönyvíró a Pop, csajok satöbbi után ismét egyesítik tudásokat egy film erejéig. A produkció Beth Raymer memoárján alapszik, amely Lay the Favorite, Take the Dog címmel fog megjelenni tavasszal. A történet egy harmincas éveiben járó nőről szól, aki nála jóval idősebb matekhoz értő emberekkel barátkozik össze, összedugják fejüket és kigondolják miképp tudnának Las Vegasban nagyot kaszálni.

– J.J. Abrams a régen elég népszerű Micronauts játékfigurák alapján fog filmet készíteni Robopocalypse címen.

– Ashely Greene lesz a The Apparition horror főszereplője, a producerként Joel Silver fogja felügyelni a projektet. Todd Lincoln írja és rendezi a produkciót. A sztori szerint egy kolis kísérlet rosszul sül el és egy természetfeletti entitás jelenik meg a gonoszabbik féléből.

– Method Man és Angelic Zambara leszerződött a The Mortician filmben, amely 3D-ben fog készülni. Edward Furlonggal és Tom Hardy-val még nem sikerült megegyezni.

Isla Fisher alakítja a főhőst a Desperadosban. A történet szerint egy csaj dühösen ír e-mail új fickójának amiért szex után csendben lelépett. A csaj aztán rájön arra, hogy a férfi kómába esett és egy mexikói kórházban fekszik éppen, ezért a Fisher által alakított karakter útra kell néhány barátjával, hogy ott legyen, mikor a férfi felébred a kómából, és ne tudja elolvasni a mailt.

0if

– Ezt a jelenetet nem láthattátok a Brüno (kritika erre) filmváltozatában, de a dvd-n már rajta lesz.

– És egy jelenet a Planet 51-ből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *