5

Főszerepben Edward Norton és Edward Norton

December 25-én kerül a mozikba (Amerikában) a Leaves of Grass film, melyben Edward Norton egy ikerpárt fog alakítani. Az egyikük professzor az egyetemen, míg a másik marihuána termesztő, aki zűrös ügyeibe tesóját is belekeveri s mivel ugye ikrek egész könnyen összetéveszthető az egyik a másikkal.

Anyjukat Susan Sarandon játssza, Richard Dreyfuss pedig a helyi drogbárót testesíti meg, Keri Russell egyikük barátnője lesz. A forgatókönyvet Tim Blake Nelson írta, aki a rendezést is elvállalta és a filmben is látható lesz. A Torontói Filmfesztiválon idén már bemutatták, az imdb-n 111 szavazat után 8,9-en áll.

5 komment

  1. ez nagyon igéretes. a sztori is jó, edward norton pedig zseniális. márcsak miatta is érdeemes lesz megnézni. hozzánk mikor érhet el?

  2. Edward Norton tényleg nagyon állat színész. Sajnos mostanában nincs túl sok jó filmje, de remélem ez az lesz. Vele még a Hulk is tetszett.

  3. na ezt kivancsian varom. az utobbi idoben a marihuana+mozifilm parositas mindig csalodast okozott, remeljuk edward ugyesebb lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *