2

A halhatatlan Nicholas Flamel Titkai

Másfél év múlva bemutatják a Harry Potter hetedik részének második felvonását, jövőre pedig lezárul az Alkonyat franchise is, tehát a producerek gőzerővel keresik azokat az utódokat, amelyek betöltenék az ezek után keletkező űrt és megtölthetnék zsebeiket sok-sok dollárral. Az Eragornnal és Az arany iránytűvel befürödtek, a Narniával még próbálkoznak.

Lorento di Bonaventura, a G.I. Joe és Transformers producere üzletet kötött Michael Scott-tal, aki hét részes fantasy könyvsorozatán ügyködik, az első három regény már megjelent  A halhatatlan Nicholas Flamel titkaiból (The Secrets of the Immortal Nicholas Flame), a negyedik pedig májusban érkezik a könyvesboltok polcaira. Magyarországon az első két könyv, a Halottidéző és az Alkímista már kapható, a harmadikra (The Sorceress) még várni kell. Scott regényeit 20 nyelvre fordították le és 37 országban kaphatóak.

A szériában egy 15 éves ikerpárt, Sophie-t és Josht követhetünk nyomon, akik egy halhatatlan alkimistával, Nicholas Flamellel utaznak több kontinensen keresztül.

2 komment

  1. Most lehet, hogy én emlékszem totál rosszul, de mintha Nicholas Flamel nevét említették volna a Harry Potter első részében. (Harry Potter és A Bölcsek Köve) Ha jól emlékszem az övé volt eredetileg a Bölcsek Köve. (De aztán lehet, hogy keverem valakivel)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *