0

Cruise és Holmes szexfilmen töri a fejét

Tom Cruise szerelmetes a nejébe, nagyon, de nagyon, ezzel kapcsolatban mindenkiben az élhet, mikor az Oprah showban boldogan ugrálgatott a kanapén (ezt egyébként számtalanszor kiparodizálták már). Katie Holmes azóta sikeresen otthagyta a Batmant a Van az a pénz… ami megbolondít szörnyű vígjátékért, Tom Cruise-ra pedig egyre többen fogják rá, hogy elindult a sikertelenség lejtőjén.

Egy meg nem nevezett stúdió főnök szerint Cruise a kamera előtt szeretne szeretkezni feleségével, hogy bebizonyítsa mennyire is szereti őt. A pár már keresi a megfelelő filmet, egy kifejezetten erős cuccra vágynak valami olyasmire, amilyen az Utolsó tangó Párizsban volt.

Szerintem hagyni kéne ezt a filmet a fenébe, Cruise és ex-felesége Nicole Kidman együtt meztelenkedett a Tágra zárt szemekben, aztán nem sokra rá vége lett a kapcsolatuknak.

Cruisetól idén érkezik a Valkűr, amelyet jó előre temettek már sokan, majd a pletykák szerint visszatér egy negyedik Mission: Impossible filmre. Holmesnak jelenleg nincs tervbe vett melója Hollywoodban.

(A kép a The Guardian magazinból való.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *