0

Paul Schrader Indiában forgathat akciófilmet

0ps

Paul Schrader, a Dühöngő bika és a Taxisofőr forgatókönyvírója az indiai filmiparban próbál szerencsét, Bollywoodba megy ugyanis rendezni. Az Extreme City akciófilm kedvéért hagyja ott Hollywoodot. A film eredetileg amerikai pénzből forgott volna, ugyanúgy Indiában, végül nem jött össze a dolog és az indiaiakkal készíti el a produkciót. Schrader elmondása szerint azért döntött így, mert Amerikában az indie filmgyártás egyre nehezebben megy, alig lehet már pénzt szerezni egyes alkotásokhoz, Indiában  sokkal olajozottabban, jobban és kreatívabban működnek a dolgok.

A történet szerint egy amerikai férfi Indiába utazik, hogy egy emberrablási ügyet oldjon meg apósa számára, aztán pedig gengszterek közé keveredik. A filmben angolul és hindiül fognak beszélni és lesznek benne zenés táncjelenetek is, amelyek Bollywoodra jellemzőek. A producer Anubhav Sinha, az egyik legismertebb indiai rendező lesz.

Schrader néhány éve az Ördögűzővel szívott nagyot, ő rendezhette meg történet kezdeteit bemutató filmet, de a stúdió nem volt megelégedve a művével és Renny Harlint bízták meg, hogy újraforgassa a a fél történetet. Végül Harlin alkotása megbukott, Schrader verzióját pedig csak limitáltan mutatták be, de az sem aratott sikert.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *