3

Csak röviden…

Lake Placid 2: Az első részben Bill Pulmann és Bridget Fonda üldözte a krokodilt és fordítva. A második rész szintén kroko-horror, de itt már három fenevad dübörög. Az előző rész jó kis film volt, a másodiktól a jó igen távol áll. Sőt, ezt már egyből tévében mutatták be Amerikában, nálunk eljutott videóra. Fullnulla.

2007lp

Az ügynökség (The Good Shepherd): Robert De Niro rendezésében egy csomó ismert név tűnik fel (Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin, William Hurt stb), hogy valahogy bemutasság a CIA létrejöttét, ahogy elképzelik. Tipikusan olyan film, aminek nézése közben átgondolhatjuk az eltelt napok eseményeit és eltervezhetjük a következő napokat, mivel ez a film unalmas, de nagyon.

2007tgs

28 héttel később (28 Weeks Later): Horror folytatás ismét. Fél évvel később Angliában az USA hadserege irányításával megfékezték a zombikat és a városok újra lakhatóak lesznek. Azonban vannak még ellenőrizetlen területek, ahova a nyomatékos felszólítás ellenére is muszáj elmennie pár gyereknek. Határozottan idegesítő dolog ez és nem ez az egyetlen a filmben. Eredetileg Magyarországon mozis karrier várt volna rá, de aztán a videotékákban landolt Értékelés: 30 %

200728wl

3 komment

  1. Mekkora logikus volt a 28 weeks laterben amikor az összes embert összezárták? Így aztán garantált a 100%os fertözés ha közéjük kerül valami… és nem úgy lett? 😀

    Amúgy meg…
    Szasz Dagó! 😀

  2. A 28 nappal persze jobb volt, de a folytatásnál az is idegesített, hogy nem egy momentum mutatott hasonlóságot a Resident Evil 3-mal. Valaki lopott a másiktól vagy csak én érzem így? De lehet hogy csak egy kaptafára mennek már a most oly divatos zombis filmek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *