0

Szerelmes hangjegyek 2 (ajánló)

Szerelmes hangjegyek 2

Egy-nyári sztori

0hsm21

Megszokott társaság, megszokott környezet… Fél év telt el a téli szünet óta és fél perc választja el őket a nyári szünettől. Ám a nyári szünet teljes felfordulás…

Troy és barátai dolgozni akarnak, míg Sharpay és Ryan csak lubickol a nyárban. Sharpay legfontosabb teendője a nyárra: megszerezni Troyt. Elintézi, hogy Troy Lava Springs-ben, az Evans család nyaralóklubjában, kapjon munkát a nyárra.

Szerencsétlenségére az egész Wildcats csapat és természetes Gabriella is Troy-jal tart. Evans csemeték számára a lehető legrosszabb felállás. Minden nyáron a klub tehetségkutató show-ját ők nyerték meg. Sharpay tudja, hogy ha a szerelmespár jelentkezik, akkor nem az Evans családhoz kerül a trófea.

0hsm22

Gabriella vízimentő lesz, a többiek pedig a konyhán dolgoznak. Sharpay addig ármánykodik, szervezkedik, amíg végül  annyira le nem kötelezi, hogy Troy megígéri, hogy énekel a lánnyal a show-n. Így a testvérpár felbomlik, Sharpay utasítgatja Ryan-t, de folyamatosan megbántja és emberszámba sem veszi. Troy teljesen megváltozik, Sharpay hatás letagadhatatlan. Gabriella teljes mértékben megbízik Troyban, még akkor is mikor már a fiú az összes randit lekéste vagy lemondta.

Beszélni próbál Gabriella Troy fejével, de nem biztos, hogy sikerül megértetni vele a problémát és Sharpay jelenlétének hatásait. Ryan elkeseredését a Wildcats is látja és összemelegednek kicsit, rájönnek, hogy nem is olyan kibírhatatlanok egymás számára.

A show rohamosan közeledik, és az East High School két előadással is indul: Sharpay és a behálózott Troy párosa, valamint a Wildcats Ryan-nel kiegészülve..

Felborult a rendszer, semmi nem a megszokott módon megy. Lehet-e ennek bármi jó a vége? Kinyeri a tehetságkutató show-t? Fenntartható-e egyáltalán ez a helyzet? Mi lesz így Gabriella-val és Troy-jal?
Válaszokért meg kell nézi a filmet. Kenny Ortega és Peter Barsocchini ismételt eredményes munkája ez a film. A Szerelmes hangjegyek 2-őt világszerte az elmúlt hónapokban mutatták be. A dalok pörgősebbek, a történet ütősebb. Jól tették, hogy megtették..

 Szóbeszédek alapján várható 2008 vége fele a High School Musical 3. Szeretettel várjuk a harmadik részt.

0hsm23

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *