5

Mégsem Colin Trevorrow rendezi a Star Wars 9-et

daisyridleylightsaberNem igazán megy simán semmi a Star Wars filmek környékén. Persze a Zsivány Egyesnél (Rogue One) szépen gatyába rázták a produkciót és érződött, hogy a leforgatott jelenetek harmadát kukázták. Jelenleg épp Ron Howard próbálja helyrehozni, amit Phil Lord és Chris Miller elrontott a Han Solo munkálatai közben. És most Colin Trevorrow dobta be a törülközőt, mégsem ő dirigálja le a Star Wars 9-et.

Az indok? Egy rövid közleményt adtak ki, amiben leírják, hogy a Lucasfilm és Treworrow közösen döntöttek így, azért is volt szükséges megtenni a lépést, mert teljesen más elképzeléseik vannak a projekt kapcsán.

Mindez azért is érdekes, mert Treworrow jó ideje foglalkozik a filmmel. A Jurassic World után szépen csengett a neve, de a The Book of Henry-t nem fogadta valami fényesen a kritika és a nézők sem voltak oda érte.

Ki veheti át a stafétabotot? Ron Howard egyértelmű választásnak tűnik, viszont állítólag a Lucasfilmnél reménykednek, hogy Rian Johnson-t meg tudják nyerni, akinek  Az utolsó jediken (The Last Jedi) végzett munkájával nagyon is elégedettek.

5 komment

 1. Kabaré amit Kennedyék művelnek… csak semmi vicces nincs ebben!
  Zsiván egyesnél csak annyiban érződott a “gatyába rázás” hogy totál inkoherens massza az egész, és némi idővel/energiával nagy biztonsággal azt is ki lehet szúrni mi az amit a second unitos vagy akárki rendezett és amit Edwards.
  Lord és Miller “hibái” jelenthették volna a vérfrissítést ebben a haldokló ipari mocsokban, amivé az utóbbi két film ezt a franchiseot tette.
  Trevorrow nem egy rendező istenség, de a JW tisztes munka volt. Ez után el nem tudom képzelni mi a büdös lóf@szt akarnak még. Kennedy áll kamera mögé??
  Majd a netflixen megnézem!
  … Ja ott se mert a Disney már nem működik tovább együtt velük… akkor a tv-ben 10 év múlva gyereknapon.

  • A Zsivány Egyesnél bevált szerintem, egészen jó lett a végeredmény. 🙂 Han Solo-ból meg csak ne legyen már full vígjáték. Trevorrownak meg a Jurassic Worldnél is a nyakában liheghettek a producerek, csak ott megvolt az egyetértés. Itt meg nem.
   A Netflixes egyezség meg úgy tudom, hogy 2019-ig szól még.

  • Én eleve nem értettem hogy adhattak a Jump Street 21 rendezőinek egy Han Solo filmet meg azt sem hogy Trevorrow hogy jött képbe. (A JW-től nem vágtam hanyatt magam pedig kétszer is megnéztem moziban) De úgy látszik még időben észbekaptak. Szóval én személy szerint örültem ennek a hírnek.
   Mint ahogy abban is biztos vagyok hogy Ron Howard helyre rakja a Han Solo filmet.

 2. Ami ezt a konkrét döntést illeti, így a legjobb: Trevorrow nem sokat mutatott fel eddig, Rian Johnson pl. messze jobb lenne a helyére.
  Amúgy nem tudom, mi jár a Lucasfilm vezetőinek fejében, de ez a folyamatos rendező-lecserélgetés egyre kínosabb.

  • Én pl. egyáltalán nem bánom hogy nem Trevorrow rendezi végül. Szerintem JJ jön vissza vagy marad Rian Johnson.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *