4

Pletykák a Marvel háza tájáról

marvels

A 4. fázisról

Kevin Feige a Pókember folytatásában Kravent és/vagy Mysterio-t szeretné látni. Azonban a Sony egyelőre nem ment bele, mivel inkább a Venom vagy a Silver & Black filmjükbe szeretnék betenni ezeket a karaktereket.

A Doctor Strange 2. részének a bemutatóját a Marvel attól teszi függővé, hogy az Infinity Warban mennyire lesz oda a közönség a varázslóért. Ha pozitív lesz a visszhang, akkor 2020-ra jöhet a következő film. Ha pedig mégsem, akkor 2021-nél hamarabb nem érkezik a produkció. Scott Derrickson lesz a rendező és Nightmare-ra küzdhet meg a főhős.

Gondolkodnak a Holdlovag filmen is, James Gunn vázolta elképzelését.

Nova is hamarosan be fog mutatkozni, akárcsak a Mennydörgők. Úgy 2021-2022 tájára tehető a premier. Kicsit aggódik a Marvel az utóbbi miatt, mivel hasonló a Suicide Squadhoz, de vidámabb hangvételű lenne.

Sentry felbukkanására is számíthatunk, de a következő fázisból még kimarad.

0bwA Fekete Özvegy film Scarlett Johansson időbeosztásán múlik, most éppen úgy tűnik, hogy egy ideig nem lesz semmi belőle.

Tervezőasztalon van az Amerika Kapitány 4. része, Chris Evans is megújította a szerződését. A történetben Kap’ valószínűleg egy új Bosszúálló csapatot fog összeverbuválni.

Namor talán benne lesz a Fekete Párduc 2-ben, de eredettörténetét jelentősen átírják.

A galaxis őrzői 3. valószínűleg 2020 májusában jön ki.

Az ötödik Bosszúállók film vagy New Avengers, esetleg Mighty Anvegers cím alatt fog futni. Majdnem biztosan benne lesz Fekete Párduc, Captain Marvel, Doctor Strange, Hangya, Darázs, Holdlovag (ha a filmje elkészül) és Amerika Kapitány.

Penge, Ms. Marvel és a Szellemlovas produkciók nincsenek betervezve.

4 komment

  1. “Tervezőasztalon van az Amerika Kapitány 4. része, Chris Evans is megújította a szerződését” és új csapatot hoz össze,ami azt jelenti,hogy ő túléli az Infinity War-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *