4

Harbour és Perlman elbeszélgetett Hellboyról

Mint már tudjátok, lesz új Hellboy film. Azonban teljesen más alkotógárdával valósul meg és nem folytatást hoznak tető alá. A rebootban David Harbour testesítheti meg a címszereplőt, aki találkozott Ron Perlmannel is.

 

Mike Mignola is kirakott Twitterére egy fotót, ezen Neill Marshall rendezővel és Harbourrel látható.

Pár órával ezelőtt Harbour Instagramján osztotta meg az alábbit, indulnak az előkészületek, formálódik a jobb kar.

Right Hand of Doom. ?

David Harbour (@dkharbour) által megosztott bejegyzés,

4 komment

 1. Sajnálom, hogy nem jön össze a harmadik bezáró rész a Ron Perlman féle Hellboy-ból, mert megnézném hogyan zárnák le az ő történetüket. Érdekes lesz megnézni, mit hoz ki ebből a karakterből egy másik gárda.

 2. Nem értem a logikát. Azt hittem, hogy azért nem készülhet el a harmadik rész, mert a stúdió magában Hellboy karakterében nem bízik, hogy komoly sikerre vihet egy filmet.
  De ezek szerint mégsem erről van szó,, ha belevágnak a rebootba egy másik alkotógárdával. De akkor már miért nem inkább a Perlman féle verziót folytatják, ha úgyis azt követeli évek óta az internet népe? A Deadpool nem volt elég jó példa, hogy néha érdemes rájuk hallgatni??
  Nem beszélve a Loganről, ami megmutatta, hogy attól, mert egy sorozat első 2 része pénzügyileg és kritikailag is gagyi lett, a harmadik rész még lehet minden szempontból nagy dobás, csak megfelelő hozzáállás kell hozzá.
  Ezt is, ha megcsinálták volna, plusz R-es besorolást csaptak volna mellé, nem tartom kizártnak, hogy hasonló sikereket érhetett volna el.

  • A harmadik Hellboy 150 millióba került volna és az előző két film bevételét nézve nem térült volna meg a költség. Így kevesebb pénzből hozzák össze a rebootot egy másik stúdiónál.
   A Wolverine azért nem jó példa, mert pénzügyileg nem teljesítettek rosszul, csak a nézők körében. A harmadikra meg mindenki rákapott, kíváncsiak voltak, hogy miképp csinálják ki a főhőst.
   A Hellboy első két része kedvelt volt, de itt van egy szűk rajongói kör. Az X-Mennél meg sokkal nagyobb a fanok száma, csak velük sem lehet megetetni mindent.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *