2

Elindult a Valami Amerika 3. részének a forgatása

Herendi Gábor hozzálátott a Valami Amerika 3. részének a forgatásához, az index információi szerint 35 napig tartanak a munkálatok, a vígjáték 2018 február 15-től lesz látható a vásznakon. A direktor elmondása szerint a tévék és mozik az elmúlt 15 évben rendszeresen vetítik a filmeket, a nézők egyenesen követelik a folytatást.

valamiamerika3forg

Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya visszatérésére számíthatunk. De lesznek új arcok is: Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter.

A sztori: „Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?”

2 komment

  1. Az első rész úgy, ahogy volt, egy felesleges és oltári rossz valami lett – erő, pénz és némi kellemes tehetség elfecsérlése. A második egy teljesen értelmetlen folytatás. Naná, hogy az agyhalottak “követelik” a harmadik részt. Naná. El is hiszem. Azért van olyan ego, amelyik magasabb az enyémnél. 🙂 Még hogy követelik…

    • A követelés tényleg erős szó. A magyar vígjátékok nem éppen a minőségükről híresek, de azért a két film a jobban sikerült kategóriába tartozik, bár ez nem dicséret.:) Itt inkább arról lehet szó, hogy kaptak rá pénzt, hát megcsinálják és valamilyen magyarázat kell, hogy miért ennyi év után készül el a harmadik film.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *