9

Az Alien: Covenant folytatásában ismét feltűnnek a Mérnökök

alienpostercovenantA kínaiak 200 millió dollár felé lökték az Alien: Covenant amúgy eléggé gyér bevételét, de mérföldekkel fog elmaradni a végeredmény a Prometheustól. Lesz folytatás? Ridley Scott sokat beszélt arról, hogy még szeretne néhány részt készíteni. A rendező újabb interjút adott, hogy mi várható a további filmekben, úgy tűnik, hogy a Fox nem teszi félre a franchise-t.

„Lesz három vagy négy új játékos, bekapcsolódnak a történetbe. Az egyik a Mérnökök csapata lesz, akik visszatérnek bolygójukra, látják, hogy mi történt. Elképzelésem szerint ők bizonyos időközönként felbukkannak, jönnek-mennek, az űr kertészeiként tekintek rájuk” – mondta Scott, hozzátéve, hogy eléggé nyilvánvaló, hogy mi fog történni legközelebb. Eljutunk egy bolygóra, de azt nem említette, hogy melyikre. Lehet szó akár az LV-426-ról, az Origae-6-ról.

9 komment

 1. Remélem tényleg folytatják a Covenantot, mert a történet nem érhet így véget, Davidnek bünhődnie kell!

 2. NEm lehetne az össze-vissza hazudgálás és szerencsétlenkedést végre abbahagyni?
  Személy szerint leszarom Ridley elképzeléseit, egy ÉRTELMES, ÁTGONDOLT tervet tegyen le az asztalra és egy csapat írja meg a forgatókönyvet. Mert az bizony ge@i kevés hogy jelenet követ jelenetet, íve és logikája is kéne hogy legyen az egésznek.
  Kalap, kabát, én erről a vonatról leszálltam…

 3. Olyan ez az ember, mint egy szülö, aki a spenótot bele akarja eröltetni egy gyerekbe, aki szívböl utàlja azt a zöld valamit. A nézök a gyerek, a spenót meg a fostalicska franchise, amit képtelen rendesen megoldani.
  SENKIT SEM ÉRDEKELNEK EZEK A QRVA ÓRIÀSOK! A f@szért nem fogja fel?! 😀

 4. sztem csak fassbander fele androidokkal kene koncenträlni/telerakni egy filmet pl most a covenanten kiderül h van egy pär tartalek belöle es azokat feleleszti ätprogramozza h legyen egy komolyabb mennyiseg vegre egy komolyabb fiuzenekart összerakni az ürben 😀 backstreet androids pl 😀

 5. Becsülöm Scott munkabírását, de azért valakinek meg kellene mondania neki, hogy ideje lenne pihennie kicsit. Menjen el vakációznia vagy mit tudom én:) Adja át a stafétát másnak. Ne pörögjön már ennyire. Így 80 évesen már bőven elmehet nyugdíjba.

 6. Ha a Foxnak van némi esze, szerződtet egy JÓ írót és rendezőt az új filmhez, Scott papát meg villámgyorsan nyugdíjazza.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *