3

Tom Hardy lesz Venom

venomJelen állás szerint a Sony saját különbejáratú Pókember univerzumot akar teremteni. Lelkük rajta, bár az ésszerű megoldás, hogy a Marvellel közösen próbálnának valamit elérni. Mindenesetre eddig úgy fest, hogy a Venom film nem lesz része a két stúdió által között alkunak. Haladnak az előkészületekkel, a fekete göncöt Tom Hardy öltheti magára, a színész formálhatja meg Eddie Brockot. Rendező is akad, Ruben Fleischer, a Zombieland alkotója irányíthatna a forgatáson.

A részletek nem ismertek. Így nem tudni, hogy Venom a Falmászót akarja legyűrni a történet során vagy esetleg más figurák után ered. 2018. október 5-én esedékes a bemutató.

3 komment

  1. Több 3 kedvenc karakterem, Hardyra nagyon nem számítottam, így már rendkívül érdekes tényleg a tervezet. Mondjuk ha Spidey nélkül akarnak neki új univerzumot építeni az érdekes lesz, különösen azért is kár, mivel Hardy fizikálisan tökéletes választás egy klasszikus Venom bemutatására, Holland meg bármennyire atletikus, Hardy mellett pontosan elég nyeszlett lenne, ahogy Spidey Venom mellett.

    • Hardy jó lesz Venomnak, csak a Sony átgondolhatná, hogy mit akar a Pókember franchise-zzal.

  2. Meglepő, hogy Hardy elvállalta. Jobb szerepel is lennének neki szerintem a tervezőasztalon. Amit meg a Sony művel, az egy vicc. Ezért vannak a folyamatos Spidey rebootok. Nem tudják mihez kezdjenek vele. Adják vissza zsíros pénzért a Marvelnek (teljesen). Mindenki jól járna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *