5

Tippeljünk: Mennyit hoz a Wonder Woman a hétvégén

Itt a következő DC-s képregényfilm és bizony jó lenne a Warnernek bizonyítania, hogy van fogalma arról, hogy mit csinál. Hiszen a legutóbbi próbálkozások a rajongóknál kicsapta a biztosítékot, ezt nem lehet így folytatni, hiszen inkább előbb, mint utóbb a bevételek sem lesznek tetszetősek. Állítólag egészen jó lett a Wonder Woman, De vajon hozni fog Amerikában legalább 100 millió dollárt? Diana mellett a Captain Underpants animáció próbál labdába rúgni. Illetve nagy kérdés, hogy Jack Sparrow-ban van-e szufla vagy gyorsan kifogy a rumból.

wonderw

5 komment

  1. Hát a Jenkiknél nem lehet tudni nyereséges lesz e, vagy nem. De a hallottak alapján az összbevétel szerintem eléré az 1 milliárd körül lesz.

  2. Eléggé jó a híre a Wonder Womannek, 90-100 millió meglehet, 250-ig eljuthat. Nemzetközi szinten esetleg még úgy 400-at összeszedhet.
    Captain Underpants…Bébi úr kifutóban, a gyerekek számára ismert az alapanyag, elrángathatják a szülőket, de azért nekem nem tűnik úgy, hogy 10 év felett élvezhető lenne. 30 millió körüli nyitány?
    Covenant vagy 60 %-os esés, a Karib tengernek meg 55 %-os mínusz.

  3. Nagyon jók a visszajelzések meg eléggé bereklámozták. Többet fog hozni mint az előző két év förmedvény!

  4. Nos, gondolkodtam, hogy hova írjam be ezt a kis eszmefuttatást, végül úgy döntöttem, hogy ide: bár a tippelős játékról ezúttal sajnos lemaradtam (én egyébként kissé merészen 110 milliót tippeltem volna a WW amerikai 1. 7végéjének), kissé tovább menve egyenesen azt tippelném, hogy a Wonder Woman lesz a nyár slágere, és szerintem Amerikában meg sem fog állni 300 millióig! És úgy összességében szerintem a Warner is össze fogja kapni magát – legalábbis én ezt remélem az új rendezőválasztásaik okán. (Természetesen a Batman, Batgirl, és a Suicide Squad 2 rendezőire gondolok.) Ha pedig a filmek színvonala változik, úgy gondolom, hogy a DC igenis méltó ellenfele lesz a Marvelnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *