3

Nem biztos, hogy lesz újabb Star Trek film

quinto2009-ben startolt el a Star Trek reboot, habár a rajongók többsége kissé fel volt háborodva J.J. Abrams művén, mégis eléggé szépen termelte a milliókat a film. Jöhetett a következő rész, amelynek eredményeivel szintén elégedett volt a Paramount. Még a Mindenen túl (Beyond) bemutatója körül szellőztették meg, hogy a negyedikben Kirk kapitány édesapjának is fontos szerep jut és Chris Hemsworth alakíthatja a karaktert. Ám a pénzügyi csalódást követően jó ideje nem hallhattunk semmit a Star Trek franchise háza tájáról.

Zachary Quinto – Spock megformálója – a Today Show vendége volt nem is oly rég, ahol úgy fogalmazott, hogy nincs rá garancia, hogy folytatódhat az űrkaland. „Foglalkoznak a következő forgatókönyvvel, ezt tudom. De majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Mindenesetre legalább van idő két Star Trek között mással foglalkozni és tudok többféle elgondolással kísérletezgetni. Remélem, hogy lesz folytatás, de ne vegyük biztosra.”

3 komment

  1. Igazából ez a széria mindig is a TV-ben működött jól.
    Annyira nem is kell erőltetni ezeket a filmeket, főleg ha csak ilyen felszínes popcorn szintű filmekre futja. Itt nincs idő karakterekere, vagy komolyabb morális történetre. Márpedig a Treknek pont ez lenne a lényege. Az új filmek pláne, de igazából a régiek is, még a legjobbak is csak az eddig megszületett sokszáz történet középmezőnyébe voltak jók maximum. Szerencsére ma már ott tart a technika, hogy igen látványos dolokat lehet összehozni a TV-ben is. De ott van idő legalább a szorira és a karakterekre is. Én abban bízok, hogy a TV sorozat sikertes lesz. Anyagilag már most is az, de remélem annyira pörögni fog, hogy futni fog több sorzat is párhuzamosan, mint a fénykorban. Potenciál van benne bőven a mai technikai megvalósítás mellett. A mozis szériát meg felőlem el is lehet felejteni, mint ahogy felejthető szintű is lett kb. mind a három.

    • Ezerintem az Into Darkness lett sz@r. Az elsö és a harmadik rész teljesen jó volt. De való igaz, sorozatban jobban müködnek bizonyos dolgok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *