2

A Captain Marvel rendezői…

captainmarvellogoMint ismeretes, 2019 március 8-án robban be a mozikba a Marvel első filmje, amelyben egy nő áll a középpontban. Captain Marvelként Brie Larson lesz látható. Most már azt is közzétették, hogy ki…vagyis inkább kik lesznek a rendezők. Anna Boden és Ryan Fleck, A szerencse forgandó (Mississippi Grind) és a Nyomás alatt (It’s Kind of a Funny Story) készítői vezényelhetnek a 2018 februárjában induló forgatáson.

Nicole Perlman és Meg LaFauve dolgoztak eddig a forgatókönyvön. Carol Danvers 1968-ban volt először látható a Marvel képregényekben, akinek génállománya összeolvadt egy idegen fajéval, így szuperképességekre tett szert.

2 komment

  1. Az az igazság, Koimbra, hogy a Marvel szerintem nagyon meg van késve ezzel a filmmel! Jó esetben ekkor a Wonder Woman-ből már a 2. film fog kijönni. Márpedig ha az 1. hétvégén hozza a jósolt 80-85 milliót (ergo siker lesz), hamarosan jön is hozzá a folytatás!

    • Hát hogy most a Marvel vagy a DC van megkésve….:) Az igazság Ligájába bele tudták volna rakni a Martian Manhuntert vagy mondjuk Sólyomlányt, de csak jobb, ha van egy csaj a csapatban. Meg Snyder eleve képes erős nőket bemutatni. Szóval náluk kellett is egy Csodanő film. A Marvel meg érezhetően elvan úgy, hogy nem igazán tudnak vagy akarnak szuprehősnős filmet csinálni. Darázs is inkább Hangyával akciózhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *