8

Joss Whedon rendezheti a Batgirl filmet

batgirlAzt hiszem, hogy sokan felsóhajtanak a hír hallatán: Joss Whedon rendezi a Batgirl filmet. Máris nyitnák a pénztárcájuk felé nyúlnak, hiszen azonnal kifizetnék a mozijegy árát, ha be tudnának ülni a produkcióra. De sajnos erre még várni kell. Tulajdonképpen csak annyi biztos, hogy Whedon írja a forgatókönyvet és kamera mögé is beáll. Ki fogja megformálni Barbara Gordont, James Gordon felügyelő lányát? Nem tudni és a többé részletet sem közölték. De a Variety információi szerint más, Gothamhez köthető női karakterek is felbukkannak a cselekmény során.

Whedon eléggé jártas a képregények világában. Többek között ő alkotta meg az Astonishing X-Men vonalat, köze volt a Runaways-hez és részt vett a Polgárháborús crossover kidolgozásában. A Bosszúállók (Avengers) két részét vezényelhette le. És úgy 10 évvel ezelőtt dolgozott a Wonder Woman filmadaptáción, de a Warnerrel teljesen más elképzeléseik voltak.

8 komment

 1. Ez érdekes. Whedon hirtelen átigazol a DC-hez? Miért nem maradt a Marvelnél? Nincs erről valami infó, Koimbra?

  • Miért érdekes az, hogy most DC filmet készít?:) Bryan Singer az X-Men után megcsinálta a Supermant. Patty Jenkins pl. a Thor 2-n dolgozott egy ideig, majd lelépett és DC-nél elkészíthette a Csodanőt.
   Whedon is dolgozott a Csodanő filmen úgy 10 éve, aztán abból nem lett semmi.
   Ő is afféle geek, pláne szereti a képregényeket. Erős női karaktereket tud teremteni és ha már a Ms Marvelt nem tudja vászonra vinni, akkor a Batgirl-t fogja. 🙂

  • Lejárt a szerződése a Marvel-lel.
   Plusz ahogy Koimbra is írta, anno úgy volt hogy ő csinálja meg a Wonder Woman filmet.

   • “5 szó: Mert Kevin Feige egy f@szkalap.” Na….Nem ő volt az aki Evansék légkondiján is spórolt kb, hanem az előző idióta fejes, aki Feige fölött is állt. Biztos voltak vele is kreatív nézet különbségek Whedonnak és más rendezőnek is, de azért ne feledjünk már el, hogy az embert azért fizetik, mert egy super geek, aki mellesleg tető alá hozta minden idők egyik legjobban jövedelmezőbb és legsikeresebb franchiset. Whedont örökre imáimba foglalom az Avengersért, de ez nem a DCEU, ahol egy rendező megcsinál mindent. Én szerettem az Avengers 2-t is de ha Whedon rendesen csinálja a dolgát, akkor lehet, nem kellett volna beleszólniuk, ennyi.

  • Nem ez az érdekes. Lehetett tudni, hogy a Bosszúállók 2. része környékén Whedonnak elment a kedve az egésztől. Az az érdekes, hogy miért egy rivális gigamega, producervezérelt univerzumhoz igazolt át, ahol elvileg ugyanazt a beledumálást fogja kapni.

 2. Évek óta ez a legnagyszerűbb hír a WB felől.
  Esetleg ha egy-két forgatókönyvön és egy filmen kívül mondjuk komolyabb “hatalmat” adnának neki a DC bagázs (Goyer-Snyder-Ayer) fölött, akkor talán készülhetnének egészen jó DC filmek is… álmodozok…
  Már az is jól hangozna, ha csak a szkriptekbe besegítene, mert ott vannak a legnagyobb bajban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *