2

Jared Leto-val készülhetne el a következő Tron film

Toronto Film Festival Jared LetoA Tron 3. felvonása némi huzavona után margóra került. Legutóbb a második rész rendezője, Joseph Kosinski beszélt arról, hogy a Disney-nek nem éri meg bevállalni a következő filmet, hiszen a Marvel-és a Star Wars franchise így is szépen termeli a milliókat. Ám a Hollywood Reporter értesülései szerint a stúdió újra megpróbálná összehozni a filmet, méghozzá Jared Leto lehetne a főszereplő, egyúttal a produceri teendőket is ellátná. Justin Springer, az Örökség (Legacy) producere szintén részt vesz a projektben. Mondhatni, hogy a számítógépes programok nem kerültek a kukába, csak fejlesztenek rajta.

Kvázi afféle feltérképezésről van szó, azaz a Disney csupán vizsgálódik, hogy mit lehetne kezdeni a franchise-zal. Ezek szerint a harmadik Tron forgatókönyvét félretették, új írónak egyelőre nem szóltak. Nem is inkább folytatást, hanem afféle rebootot akarnak, Leto karakterének a neve Ares lenne, aki ugye a főhős lesz, de az előző két filmben nem volt benne.

2 komment

  1. Jajj inkább tegyék félre 10 évre, mint hogy valami színtelen szagtalan rebootot kapjunk. Imádom, hogy 2 rész után új dolgokat akarnak, holott lenne még mit mesélni egy 3. részben bőven.

  2. Szerintem sokan egyet értenek azzal hogy ha Tron 3 akkor csak egy valami érdekli az embereket. A Soundtrack-ot megint a Daft Punk-nak köszönhetjük majd ugye?! Béke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *