0

Gilliam végre belevághatott Don Quijote filmjébe

gillliamdonHűha, hűha. Terry Gilliam hozzálátott a Man Who Killed Don Quixote forgatásához. Ez már valami, de azért még ne kiabáljuk el. Tulajdonképpen a rendező 2000-ben már belevágott a munkálatokba, de a sorozatos problémák miatt abba kellett hagyni, mindezt a Lost in La Mancha dokumentumfilm szépen meg is mutatta. Évekig beszéltek arról, hogy újra hozzá kéne látni, de a szócséplésen kívül mást nem hallhattunk. Gilliam is olykor lelkesen beszélt a projektről, más alkalommal már nem látta úgy, hogy lehet valami a dologból.

De a lényeg, hogy forog a kamera. Jonathan Pryce testesítheti meg La Mancha lovagját, Adam Driver lesz Toby, Olga Kurylenko, Stellan Skarsgard, Eva Basteiro-Bertoli és Joana Ribeiro is a fedélzeten van.

FinallyHereWeAre ✨?✨ #themanwhokilleddonquixote love you #TerryGilliam ❤

rossydpalma (@rossydpalma) által megosztott bejegyzés,

A produkcióban Toby Spanyolországban próbál helyszínt találni következő reklámfilmjéhez, majd találkozik egy alakkal. A férfi megmutatja neki művét, amelyben Don Quijote történetének lírikus átdolgozását láthatja. Toby-t sikerül is lenyűgözni, mindenképpen szeretné megtalálni azt a helyet, ahol a látottakat rögzítették.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *