1

Thomas Jane is benne lesz az új Predator filmben

thomasjaneGyűlnek a színészek a következő Predator filmbe. Most éppen Thomas Jane lépdelt fel a fedélzetre és állt be Boyd Holbrook, Olivia Munn, , Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown mellé.

Shane Black hamarosan hozzálát a forgatáshoz, a bemutató 2018 február 9-én esedékes. A forgatókönyvet Fred Dekkerrel közösen tette le az asztalra. A konkrét történet nem ismert.

Egy komment

  1. Antal Nimród nagyon jó irányban indult el a Predatorssal, remélem, hogy azt a vonalat viszik tovább és nem hagyják figyelmen kívül a 2010-es film újításait.
    Csak könyörgöm, a készítők bírják ki és ne pakolják tele a filmet mindenféle erőltetett “tisztelgéssel” az első részre, csak hogy az oldschool rajongók s*ggét nyalhassák.
    A Ragadozóknál is agybajt kaptam attól, hogy mindig felharsant az első rész főcímzenéje (ami szerintem egyáltalán nem illett ahhoz a filmhez), beleerőltették az originál kosztümös predatort és megint egy istenverte dzsungeles környezetbe helyezték a sztorit.
    Ha itt is egy dzsungeles vagy nagyvárosos hajkurászást kell végignéznünk, akkor nálam máris hátrányból fog indulni a film.
    Merjünk továbblépni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *