2

A Szépség és a Szörnyeteg következő előzetese

szepsegszHamarosan megérkezik a Disney új élőszereplő fantasy filmje. Lesznek ismerős dallamok, de Alan Menken és Tim Rice három új dalt is írt a produkcióhoz, az egyiket Celine Dion fogja elénekelni, illetve Ariana Grande és John Legend is részese az alkotásnak.

Belle új háttérsztorit kap, szóval némileg változtatnak a jól ismert sztorin, de azért számíthatunk rá, hogy a sztori nagy része marad a régiben. Bill Condon rendezése március 23-tól látható itthon.

szepsegszornyetegkarakter1

szepsegszornyetegkarakter2 szepsegszornyetegkarakter3 szepsegszornyetegkarakter4 szepsegszornyetegkarakter5 szepsegszornyetegkarakter6 szepsegszornyetegkarakter7 szepsegszornyetegkarakter8 szepsegszornyetegkarakter9 szepsegszornyetegkarakter10 szepsegszornyetegkarakter11 szepsegszornyetegkarakter12

2 komment

  1. Továbbra is várós! Sőt, ez alapján azt mondom: egészen komoly sikerre számíthat! Akár az Alice Csodaországban 1. részének bevétele is meglehet szerintem!

  2. Fúj de giccses. Na ez az a film, amit semmi pénzért, lerágott csont, a jelenkor egyik legtúlértékeltebb színésznőjével, kössz nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *