1

Stb…

0wmcj

Remake lesz a Zsákolj, ha tudsz filmből.  Kenya Barris készíti, Blake Griffin, a Los Angeles Clippersből és Ryan Kalil, a North Carolina Panthersből lesznek a producerek.

Paul Dano vállalta a be 7500 drámát, a történet teljes egészében egy repülőgép pilótafülkéjében játszódik, a gépet terroristák térítik el.

Karen Gillan megerősítette, hogy ő is játszik a Bosszúállók folytatásban.

Mary Elizabeth Winstead boldogan benne lenne a 10 Cloverfield Lane következő részében.

Tom Holland twitterén örvendezett, hogy már csak két év és visszakerülnek hozzá a Frászkarika jogai. Aztán valószínűleg lesz harmadik rész.

Csak megvalósul a Sammy  Davis Jr. életrajzi film. Az előadóművész hagyatékkezelője is rajta tartja a szemét a tervezeten.

JJ Abrams azt mondta, hogy a Portal és a Half-Life projekteken is dolgoznak, de egyelőre nincs említésre méltó bejelenteni való.

Harris Dickinson alakíthatja a főszerepet a Sötét elmékben, amely Alexandra Bracken népszerű young adult regénysorozatán alapszik.

Hailee Steinfeld instagramjára tett ki egy képet, amiből leszűrhető, hogy ő sem marad ki a Pitch Perfect 3-ból.

Lauren Shuler Donner producer megnyugtatta a rajongókat, hogy a Gambit film továbbra sincs félretéve.

David Goyer és Justin Rhodes írják a Green Lantern Corps-t.

James Corden játszani fog az Ocean’s 8-ben.

Kép az Annabelle 2-ből.

iBoy előzetes, főszerepben Maisie Williams és Bill Milner. A történet szerint egy tini okostelefonjának darabkái bekerülnek az agyába és szuperképességekre tesz szert.

Egy komment

  1. Én is örülnék, ha lenne folytatása és benne is lenne Mary, nagyon csípem. A white man cant jump remakere nem tudom mennyire van szükség, de azért várós. Ez az iboy meg annyira hihetetlenül gagyi, sok jó dolgot csinál a netflix, de egyre több ilyen zs kategória is becsúszik :/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *