5

A Logan következő előzetese – Ez a kislány meg tudja magát védeni

logankep30Az X-Men rajongók régóta szeretnék, hogy X-23-as is végre felbaktasson a vászonra. Kívánságuk teljesült. És bizony nem csupán egy cuki kislányt fogunk látni. Nagyon is meg tudja magát védeni.

Logan a mexikói határ közelében éldegél és Xavier Professzorról gondoskodik. Kerülik a feltűnést, nem akarnak bajt. De felbukkan egy fiatal mutáns, akit gonosz erők üldöznek.

Az első előzetes még eléggé drámai és komor hangvételt ígért, az újabb kedvcsinálóban az ifjú mutáns is a középpontba kerül, lesz itt vér és akció is.

5 komment

 1. Fú, na most már még annyira se érdekel, mint az első előzetes után, lehet, hogy régen várjuk/várjuk x-23at de ez a kiscsaj így nagyon gáz.

  • Pedig engem meg pont jobban érdekel ezután:) Szerintem nincs baj a csajjal. Én továbbra is attól félek, hogy James Mangold elcseszi, mint a legutóbbi Wolverine-t.

   • Mangold nem egy világbajnok rendező, de szerintem túlzás az ő nyakába varrni a 2013-as filmet. Mire megkapta, az a terv már szanaszét volt cincálva, és tuti, hogy hiába forgatott bármit, a stúdió újravágta.
    No de ez továbbra is elég jól néz ki.

    • Igen, igen. Ez továbbra is nagyon jó! A trailer nagyszerű, kiváló zene választás, tök hangulatos.

 2. Engem az zavar, hogy ez a gyerek úgy néz ki, mint egy hosszú hajú kisfiú. Igazán találhattak volna egy bájos arcú kislányt, mert ez most azt üzeni, hogy ők nem lehetnek ilyen kemények.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *