3

DJ Caruso szeretett volna egy Transformers G.I. Joe crossovert

gijoemegtorlas20Nem csak a Transformers jogai, hanem a G.I. Joe is a Paramountnál vannak. Mivel képregényben már találkozott a két csapat, így adta magát a lehetőség, hogy a stúdió összehozza őket a vásznon is. Ám ezeket a híreszteléseket megcáfolták, mondván, hogy csak akkor gondolkodnak el rajta, ha kifogynak a lehetőségekből. Ami nagyjából annyit tesz, ha csökken a bevétel, előveszik ezeket a terveket is.

Tulajdonképpen DJ Caruso korábban már próbálta keresztülvinni elgondolását a producereken. A rendező a Collidernek adott interjút és elárulta, hogy meg is írta a forgatókönyvet, de amikor a stúdiónál elolvasták, közölték, hogy ennek még nincs itt az ideje, nincsenek felkészülve rá. Majd valamikor a jövőben biztos létrejön a film, a direktor szerint valószínűleg akkor, amikor Michael Bay távozik a Transformers franchise éléről.

3 komment

  1. Az ilyen Dj Caruzokat kellene eltuntetni a filmvilagbol. Emiatt a gondolkldas miatt van annyi remake, eeoltetett folytatas, ket film szereploinek keresztezes…. Otletuk nincs cdak a mar 1x bevetelt hozo filmeket masoljak, mert szerintuk azt veszi a nep! Es sok ilyen debil idiota van hollywoodban.

  2. Egyrészt Bay a Trafó franchiseban fog megöregedni, másrészt egy crossover előtt jó lenne franchiseonként legalább 1-1 közepesnél erősebb film.

  3. Akkor lenne értelme az egésznek, ha egy rendes író és egy komoly rendező venné kézbe a tervet. Caruso és Bay tehát kizárva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *