0

Stb…

0sn

Sam Neill is fel fog bukkanni a Thor 3-ban.”Nem árulhatok el erről semmit és azt sem mondhatom el, hogy miről van szó. Néhány napot voltam a Thor forgatásán, de ha ennél többet mondanék, akkor a Marvel veszélyes titkosügynökei levadásznának és a gyermekeimet is.”

Dwayne Johnson köszönti az újabb színészeket a Jumanjiban.

A Paramount a következő Péntek 13 film bemutatóját 2017 januárjáról októberére tolta. Végső soron, még egyetlen képkockát sem forgattak.

Garrett Hedlund, Forest Whitaker és Tom Wilkinson szerződött le a Burden-re. Egy árva fiút a Ku Klux Klán nevel fel, de megismerkedik egy lánnyal és új életet akar kezdeni. Csakhogy a Klántól nem lehet olyan egyszerűen lelépni.

Sheldon Turner írhatja a Wolf Boys adaptációját. Egy mexikói kartellbe belép két amerikai tini, őket egy mexikói-amerikai nyomozó próbálja elkapni.

0cs

Cybill Shepherd, James Brolin és Pam Grier vállalták be a Rose dramedy-t. Shepherd egy özvegyasszonyt alakít, aki megpróbál közelebb kerülni elhidegült fiához.

Amy Pascal vette meg az American Rebel forgatókönyvét, amely Deborah Sampsonról szól, a hölgy a Függetlenségi háború alatt férfinek adta ki magát, hogy harcolhasson.

Mark Wahlberg megerősítette, hogy ismét együtt fog dolgozni David O. Russell rendezővel, Stu tiszteletesről forgatnak filmet.  Ezen kívül LeBron James-szel fog szerepelni egy kosarastáborban játszódó produkcióban.

Levi Meaden és Jing Tian is benne lesznek  a Tűzgyűrű 2-ben.

Újabb Bad Santa 2 előzetes.

A New Line-nál készül el a Fruit Ninja film.

Gina Gershon aláírt az Inconceivable thrillerre, Nicolas Cage feleségét játszhatja.

0gg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *