1

Stb…

0hr

Velencében 10 percig tapsolták Mel Gibson rendezését, a Hacksaw Ridge-et.

A pletykák szerint Daniel Craig-nek 150 millió dollárt ajánlottak, hogy még kétszer eljátssza James Bondot.

Shia LaBeouf azt mondta, hogy David Ayer őt szerette volna a Suicide Squad egyik szerepére, amit végül Scott Eastwood kapott meg. A stúdió azonban más állásponton volt. És amikor Will Smith a fedélzetre lépett, a forgatókönyv is megváltozott. Eastwood és Joel Kinnaman is kevesebb játékidőt kapott.

Billy Crudup lesz Barry Allen apja a Villámban.

Alfonso Cuaron következő filmjéhez ősszel lát hozzá Mexikóban. A történet a 70-es években játszódik Mexikóvárosban és egy középosztálybeli család áll a középpontban.

Joe Manganiello formálhatja meg Deathstroke-ot a Batman filmben.

Jovanka Vuckovic rendezi a Riot Girls-t, a történet szerint a felnőttek rejtélyes körülmények között meghalnak, a főszereplő egy tini lány lesz, aki meg akarja menteni bátyját, amikor elkapják és ki akarják végezni.

Lexi Alexander rendezheti a Crossface-t, amely Chris Benoit pankrátorról szól. A népszerű sportoló egy nap megölte nejét, gyermekét és felakasztotta magát.

Mark Okrand fejlesztette ki a vulkáni és a klingoni nyelvjárást a Star Trek világában. A Smithsonian Nemzeti Légi- és Űrmúzeum megkérte, hogy készítsen egy órás klingon nyelven előadást néhány népszerű kiállítási tárgyukhoz

Shailene Woodley nem igazán szeretne benne lenni A beavatott 4. részében, vagyis az  Ascendantban, ami tévéfilm lesz.

Ben Hardy lesz a főszereplője a Sierra Burgess Is A Loser, ami Cyrano de Bergerac történetének modernizált változata lesz.

James McAvoyt akarják az Extinction sci-fi akcióba, amiben a Földet megtámadják az idegenek és ő lesz hős átlagember.

Kate Bosworth lehetne a The Domestics posztapokaliptikus thriller egyik szereplője.

A Netflix Robert Redforddal és Jane Fondával készíti el az Our Souls at Night-ot. Fonda meglátogatja a Redford által megformált szomszédot, a nőnek a férje, a férfinek meg a felesége régóta elhunytak. Gyermekeik régóta nem élnek velük.

Bill Pullman, Jim Caviezel és Peter Fonda lépdeltek fel a The Ballad of Lefty Brown fedélzetére. 1889-ben játszódik a film, Pullman lesz Lefty Brown, Caviezel James Reece kormányzót testesíti meg.

Jeff Goldblum egy kis kutatómunkát végez a Thor 3-ra.

Jamie Dornan a The Siege of Jadotville-ben.

A holló reboot forgatása elvileg 2017. januárjában indul.

Jelenet a Lego Ninjago rövidfilmből.

Új előzetes az Ouija 2-nek.

Doctor Strange poszter.

Poszter a Bruce Lee filmnek, a Birth of the Dragonnak.

Josh Brolin dolgozik. Motion capture ruhát visel, Thanost játssza.

Nicolas Cage, Faye Dunaway és Nicky Whelan vállalták be az Inconceivable thrillert, a rendező Jonathan Baker. Whelan egy anyát játszik, aki új helyre költözik, összebarátkozik egy nővel és férjével, majd a nő idővel megkérdőjelezi, hogy Whelan karaktere valóban annyira ártatlan-e.

0nw1

0nw2

0nw3

0nw4

0nw5

0nw5b

0nw6

0nw7

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *