6

Dwayne Johnson túl elfoglalt, ezért késik a G.I. Joe 3

gijoemegtorlas21Ugyan a G.I. Joe 3. részét beígérték, de sajnos túl sok információt nem osztottak meg eddig. Mire számíthatunk? Kik lesznek benne? A Paramount alig haladt valamit a folytatással. Lee Byung-hun Viharárnyat játssza a franchise-ban, a színész az IRM-nek adott interjút, amiben elárulta, hogy gyakorlatilag Dwayne Johnson elfoglaltsága miatt csúszik a projekt.

„A stúdiónál azt mondták, hogy esélyes, hogy elkészül a harmadik film, szerintem megpróbálják kitalálni, hogy ki mikor tud ráérni. Próbálják megoldani a színészek időbeosztását, különösen Dwayne Johnsonét.” – mondta

Johnson mostanság nagyon is elfoglalt. Jelenleg a Jumanji forgatásán vesz részt, hamarosan elstartol a Doc Savage is, ráadásul be van tervezve a Rampage, a Törésvonal 2 (San Andreas 2) és a Shazam is. E mellett rajta tartja a szemét a Baywatch utómunkálatain, hiszen producere volt a filmnek és e mellett a Nagypályások (Ballers) sorozatot is felügyeli.

6 komment

  1. Na elmennek ám a francba, hogy egyetlen színész hiánya miatt kell éveket késnie a filmnek! Mi lenne ha egyszerűen kihagynák Roadblock-ot a folytatásból, és beraknának helyette valaki újat a rengeteg G.I.Joe karakter közül! Az bezzeg a kutyát se zavarta, hogy a második filmben már nem volt ott Scarlet és Baroness! Seggfejek!

    • Anyagi vonzat. Az első rész nem volt valami nagy haszon a studionak (ha jól emlékszem) ezért is rakták bele Johnsont azóta meg még nagyon sztár lett. Tavaly ő kereste a legtöbbet. Úgyhogy hidd el 1 ember miatt fogják is csúsztatni, mert ő hozza be a nézőket.

      • Tudok gratulálni azoknak akiket Johnson vonz a moziba. Az agyas és agyatlanban volt egy jó poén erről, hogy a selejt miatt készül annyi halálos iramban film…és nocsak, abban is benne van 🙂 Komolyan mondom a Fogtündér volt a legjobb filmje nálam 😀

  2. Én sem értem Johnsonra miért van szükség?
    Konkrétan az USA-ban 30 millióval kevesebbet hozott a második rész – amiben ő szerepelt – mint az első. Oké, világon több lett a vége, de nem The Rock miatt.

    Amúgy Johnson szerintem NEM sztár, csak jó az ügynöke, és olyan projektekbe nyomja be, amik végül jól hoznak. De össze sem vethető ő pl. egy DiCaprioval, vagy egy Tom Cruise-zal. Szvsz.

    • Én úgy gondolom, hogy a közösségi médiában közkedvelt személyiség. Rendszeresen posztolgat, próbálja elérni az embereket és ugye a népek meg kedvelik őt. De mondjuk Vin Dieset is követik vagy 100millióan és a Boszorkányvadászos filmje bukta lett.:)
      Abban egyetértek, hogy olyan filmeket vállal, ami nagy eséllyel sikeres lehet. A Törésvonal a földrengés miatt, a Herkules főleg a marketing miatt, stb stb. De pl a Baywatch kizárt, hogy bukjon és a Halálos iramban filmek is jól fognak hozni.
      Az első G.I. Joe-t eladta a név, de az általános vélemények szerint nem lett túl jó. Így lett kevesebb a költségvetés a másodikra és a nindzsás akciót a trailerekben nyomva hozta a kötelezőt a film.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *