8

John Boyega a Tűzgyűrű 2 főszereplője

EE BAFTA British Academy Film Awards, Arrivals, Royal Opera House, London, Britain - 14 Feb 2016A Tűzgyűrű 2 (Pacific Rim 2 ) eléggé hepehupás utat jár be. Volt már arról szó, hogy biztosan elkészül, majd arról volt hír, hogy nem lesz belőle semmi. Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy leforgatják, Steven S. DeKnight rendező az év utolsó negyedében vághat bele a forgatásba.

A főszereplő John Boyega lesz, a fiatal színész az előző felvonásban megismert Idris Elba karakterének a fiát testesíti meg.

Boyega az Idegen arcokkal (Attack the Block) tett szert ismertségre, de a világ a Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) után jegyezte meg a nevét. Már letudta a The Circle thrillert, amelyben Tom Hanks és Emma Watson oldalán játszhatott, jelenleg a Star Wars 8. forgatásán van jelenése.

8 komment

  1. A filmtörténelem egyik legnagyobb ordítását produkálta a srác. Akárhányszor látom, mindig azonnal bevillan: Reeeeeey!

  2. Vajon ő lesz az új Mark Hamill aki a Csillagok Háborúján kívül – Joker hangját nem ide véve – nem tud felmutatni semmit? Ez elég necces folytatás.

    • Mert amúgy a régi gárdából Harrison Ford kivételével ki tudott SW-n kívüli karriert faragni? 😉

      • Nyilván senki de szerintem Hamill esetében volt ez a legkellemetlenebb, mégis csak ő volt a főszereplő vagy mifene 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *