7

Elhunyt Bud Spencer

0bsSokszor keltették halálhírét, de mindig kiderült, hogy jól van és jó egészségnek örvend. Ám ezúttal sajnos hiába is várjuk, hogy valaki megcáfolja a szörnyű hírt, mivel családja jelentette be a színész hivatalos Facebook oldalán. Bud Spencer távozott közülünk. Fia elmondása szerint mielőtt a 86 éves Spencer elhunyt volna családja köré gyűlt és az utolsó szava a “Köszönöm” volt hozzájuk.  Ő volt az ördög egyik keze, Bulldozer, Piedone, az egyik Koimbra és még sorolhatnám. Béke poraira. Itt írtam a legendáról korábban.

 

 

7 komment

 1. Isten nyugosztalja!
  Kívülről tudom a Nincs kettő négy nélkül-t, és akárhányszor megy a tévében, ugyanúgy röhögök rajta, mint legelőször.
  Szomorú esemény, hogy elhunyt – megkönnyeztem én is – mégis inkább arra emlékszem, mennyi örömöt okozott, és okoz is, ameddig nézem a filmjeit!
  ” – Nos, mit hozhatok az uraknak?
  – Mi a specialitásuk?
  – A Zöldbabos-rizs.
  – Nekem jó lesz!
  – Nekem is nagyon jó lesz!
  – Két zöldbabos rizs!
  – Legyen inkább négy!
  – Legyen inkább nyolc!!!
  – Nyolc?! Ez aztán a diéta…”

  :DDDD

 2. Nem hiába lettem Koimbra:) Anno VHS-en az SW, Stallone és Schwarzenegger mellett a Spencer-Hill párost néztük rogyásig. Mindig megnevettetek, mindig elszórakoztattak. Sokat köszönhetünk nekik.
  Épp múltkor gondolkodtam el rajta, hogy talán ma is vannak hozzájuk hasonló duók, csak éppen olyan mennyiségben érkeznek a filmek, hogy esélyünk sincs, hogy felfigyeljünk rájuk.
  Na de egy szó, mint száz: egy legenda távozott.

 3. Szomorú hír ez, de hát minden életnek ez a vége. A lényeg, hogy milyen élete volt, és mit adot emberek millióinak. Olyan ember volt akinek írigylése méltó élet adatott, de ebből vissza is adott sokaknak másoknak. Olyan legenda, akikre generációk fognak még nagyon sokáig emlékezni.

 4. Gyerekkorom felejthetetlen emléke a Bud Spencer-Terence Hill-páros, milliószor láttam filmjeiket. Isten nyugosztalja!

 5. Nyugodjék Békében!

  “- Átkozott Coimbrák!
  – Beszélj hangosabban!
  – Átkozott Coimbrák!
  – Téged keresnek Basti!” ?

 6. Nyugodjon békében! A filmjei örök kedvencek, nagyon sok örömet okoztak. Rendkívüli életpályát befutott ember.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *