7

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet előzetes

rogueone

Egészen jól indított a Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens), így a Disney nem is változtatott az eredeti terven. Minden évben jöhet újabb film, amely a messzi-messzi galaxisban játszódhat. Idén a Zsivány Egyes (Rogue One) fut be, amelyben Felicity Jones csapata a Halálcsillag terveit próbálja ellopni. Habár a J.J. Abrams rendezéséhez kiadott előzetesek alig mutattak valamit, Gareth Edwards művéből már valamivel többet mutatnak.  Jedikre semmiképpen se számítsunk, de talán egy fénykard felbukkanhat, hiszen Darth Vader is megjelenik a filmben.

 

7 komment

 1. Én igazából nem estem ettől annyira hanyatt.
  És ez csak azért furcsa, mert amikor anno az Ébredő erőnek jött ki a teaser trailere, akkor az feleennyit mutatott meg a filmből, de az a pár sejtelmes kép sokkal jobban fel tudott engem csigázni, mint most ez.
  Na mindegy, ettől függően még mindig várós! Gondolom itt is inkább a nosztalgia fog dominálni.
  Egyébként csodálkozom, hogy nem mutatták a trailerben Vadert. Biztosra vettem, hogy a legutolsó snittben fel fog bukkanni, mint anno Han és Csubi a 7. rész trailerében.

 2. Mintha egy tévés sci-fi sorozat előzetesét láttam volna.
  A film után lehet, hogy majd kellemes csalódás ér, de eddig azt kell mondjam: nincs új a nap alatt.

 3. Hangulatos előzetes, sokadjára megnézve is. A Disney érti a dolgát, legalábbis a Marvel esetében értette. És mindig is hiányoltam az erős női akcióhős-kalandozó karaktereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *