6

Newt is benne lesz Blomkamp Alien filmjében

Ma van/volt az Alien Day, Neill Blomkamp rendező pedig instagramjára rakott ki egy concept art-ot Newt-ról. A karakter az Aliens-ben volt benne, Carrie Henn alakította (több szerepe nem is volt). Blomkamp dirigálhatja le elvileg a következő felvonást, amely a harmadik és a negyedik részt meg nem történtnek veszi és Newt-ot is viszontláthatjuk felnőtt nőként.

 

Alien day

Brownsnout (@neillblomkamp) által közzétett fénykép,

6 komment

  1. Én pedig továbbra is azt tartom, hogy semmi szükség ERRE az Alien filmre.
    Blomkampnak nincs joga belekontárkodni az eredeti Alien sorozatba, csak azért, mert neki nem tetszik a 3-4. rész. Igenis azok is a hivatalos történet részei és talán jobban megosztja a közönséget, mint az első két rész, de ugyanúgy megvan a maguk rajongótábora.

  2. Worry:
    Szerintem is. Igaz, nem vagyok ilyen harcosan ellene, de igazából tényleg az Alien része a 3-4. rész is. Nekem pl. a 3. a legnagyobb kedvencem, szorosan követi a 2., és az első csak ez után jön nálam.

  3. Engem egyik se érdekel különösebben. Scott a Prometheusszal lejáratta magát, Blomkamp pedig a District 9 utáni két filmjével. Utóbbi projekt talán egy hangyányival izgalmasabb.

  4. Tény, hogy a 3 és 4 is az Alien univerzum része, mindkettő masszív, csak rá jellemző stílusjegyekkel. Mivel a 3 lezárta az egésszet de a 4 ujraindította és folytatta, mindenki azt várná, hogy a 4. folytatása lesz. Azonban sztem bátran kijelenthetem a 4. és a 2. részt nem lehet egymással összehasonlítani. Mert Cameron verziója mindenben jobb. Ezzel nem arra célzok, hogy a 4 rossz. Csak nem ér a nyomába, személyes véleményem szerint. És mivel a 3 már lezárta a sorozatot képtelenség a 3 at meghagyni de a 4 et elhagyni. Ezért fog mindkét film cselekménye meg nem történtnek minősülni. Akár felfoghatjuk őket alternatív végzeteknek is. Mind hivatalos, hiszen a főszereplő is ottvan mindkettőben. És talán Neil filmje kicsit ujraindíthatja az univerzumot, abba az irányba ahol lennie kellene.

  5. Konkrétan ezen a koncepció képen Newt úgy néz ki, mint fiatalon S. Weaver. Vagy csak én látom így?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *